Josephine Qvists insikt efter uppbrottet från Stefan Warg

Josephine Qvist avslöjar sanningen – verkliga orsaken till nya uppbrottet från Stefan Warg

Tv-profilen Josephine Qvist och Stefan Warg hittade tillbaka till varandra, efter många månader isär. Men relationen har fått ett slut ännu en gång. Nu berättar Josephine om en viktig insikt efter uppbrottet.

Josephine Qvist, 27, slog igenom när hon medverkade i den första säsongen av Ex on the beach 2015. Hon blev snabbt en populär dokusåpa-profil, och sedan dess har Josephine försörjt sig mer eller mindre på sina sociala medier.

Fem år senare gör hon nu comeback i rutan. Hon är en av profilerna vi kunnat se i Celebrity Ex on the Beach på Dplay.

När hon beslutade sig för att medverka i den nya säsongen hade hon varit singel i ett par månader, efter att ha brutit upp med Stefan Warg, 30. Stefan och Josephine var förlovade, men relationen fick ett slut efter att Stefan varit otrogen, något hon berättat om tidigare.

Nya kärlekskraschen

Kort efter inspelningarna av Celebrity Ex on the Beach hittade Stefan och Josephine tillbaka till varandra. Och inte bara det, paret förlovade sig ännu en gång. Men kärleken varade inte för evigt den här gången heller.

– Det jag kan säga är att vi gav det ett försök. Jag tänkte innan jag gav han en ny chans, att gör jag inte det här så kommer jag ångra mig. Nu vet jag att vi är för olika och vill olika saker därför är det lättare att gå vidare den här gången, berättade Josephine för Hänt i början av maj.

Verkliga anledningen bakom uppbrottet

Det var i podcasten Sweet but psycho, som Josephine driver ihop med Elin Skog, som Josephine berättade den verkliga anledningen bakom uppbrottet.

– Det funka bara inte helt enkelt. Det är inte svårare än så egentligen. Man vill olika saker, man tänker väldigt olika. Jag trodde också att jag skulle kunna komma över det lättare än vad jag gjorde, jag har inte kommit över det. Det går inte att vara med någon som man inte litar på, säger hon och fortsätter:

– Jag har inte kunnat komma över otroheten.

Insikten efter uppbrottet

I ett nytt inlägg på Instagram passar hon nu på att ge sig själv lite extra kärlek, och uppmanar sina följare att göra samma sak.

Vet ni vad, jag tycker att vi ständigt hyllar varandra (vilket är underbart) men vi glömmer bort att hylla oss själva? Jag tänker börja med det nu och tycker ni ska göra samma sak. MY GOD, vad jag är stark. Jag är imponerad över mig själv och min vilja. Glöm aldrig att se tillbaka och se hur långt ni kommit nu, här, idag. Ta en minut och hylla er själva nu!!”, skriver Josephine i ett inlägg.

FOTO: TT, Youtube

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!