Josephine Qvists avslöjande om natten med Leonardo Dicaprio

Reality-profilen Josephine Qvist bodde ett tag i det kändistäta Los Angeles.
Nu berättar hon om den oväntade natten med världskändisen.
– Jag var så jävla starstrucked, erkänner Josephine.

För ett par år sedan tog Ex on the beach-profilen Josephine Qvist, 27, sitt pick och pack och flyttade till Los Angeles för att leva många personers drömliv. Bilden som många har av Los Angeles är att det är fester och kändisar var man än går, vilken Josephine kan bekräfta stämmer.

– Det låter ju jättekonstigt, men det är ju normalt att man går ut och träffar kändisar eller sportkillar. Att man liksom hamnar på en efterfest bland kändisar och sådär. Det är lite vardags typ, säger hon och skrattar.

Josephine Qvist i Celebrity Ex on the beach 2020

Josephine Qvist som en av deltagarna i Celebrity Ex on the beach 2020.

Josephine berättar att tiden i den kändistäta staden var väldigt rolig, men att hon inte har några planer på att flytta tillbaka. Just nu bor hon i sin hemstad Örebro och trivs väldigt bra där.

– Som det ser ut nu så vill jag nog bo här. Jag har ju alla mina barndomsvänner och familj och allting här, så jag är ju väldigt hemmakär. Så jag kommer nog vara här ett tag nu, säger hon.

Men under hennes tid på andra sidan Atlanten hann Josephine med väldigt mycket. Bland annat hade hon en natt med en av världens största kändisar. Nu berättar Josephine om den sjuka kvällen.

Natten med Leonardo Dicaprio

När Hänt frågar reality-stjärnan vem den kändaste personen hon festat med är så börjar hon fundera. Men efter en stunds betänketid svarar hon till sist, och svaret visar sig vara ingen mindre än Titanic- och Inception-skådespelaren Leonardo Dicaprio, 45.

– Vi hamnade på en efterfest hemma hos honom, avslöjar hon.

Det var när Josephine och hennes kompis var ute och festade en kväll i Los Angeles som de av en slump hamnade vid skådespelarens bord på klubben.

– Jag var så jävla starstrucked, jag älskar ju Leonardo Dicaprio, säger Josephine.

Hon fortsätter.

– Och han liksom frågade om jag ville röka hans cigg och jag röker absolut inte i vanliga fall, men jag gjorde det ändå bara för att få hans saliv i min mun, erkänner hon och skrattar.

”Han var verkligen inte partykillen”

Kompisarna hängde kvar vid deras bord hela kvällen och festade tillsammans med Dicaprio och hans vänner. Tillslut fick de förfrågan om de ville med på efterfest hemma hos skådespelaren, vilket de självklart tackade ja till.

– Ja, alltså det är en sån värld. Man hamnar på såna fester liksom då och då, förklarar hon.

Josephine berättar att hon inte hann prata så mycket med världsstjärnan under kvällen, men att hon fick en bild av att han var väldigt avslappnad och tillbakadragen.

– Han var ganska laid back och chill. Snackade inte med honom jättemycket, men han var verkligen inte partykillen som liksom härjade och flippade. Han satt typ mest i ett hörn och chillade, berättar hon.

FOTO: Youtube