LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Josephine Qvists lycka med nya pojkvännen – nu berättar hon

26 jul, 2023 
Frida Eklöf
Josephine Qvist och hennes nya kärlek
Josephine Qvist har funnit kärleken på nytt.
Hon verkar minst sagt vara nyförälskad.
Nu avslöjar hon hur de träffades och deras framtidsplaner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice StenlöfBrand logo
Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf

Influencern Josephine Qvist, 31, har många järn i elden. Hon är aktiv på sociala medier där hon dagligen uppdaterar sina följare om vad som händer i hennes vardag. Josephine var år 2015 med i tv-programmet Ex on the beach på Kanal 5. 2020 återvände hon till tv-rutan som deltagare i Celebrity Ex on the beach.

Josephine Qvists avslöjande om nya pojkvännen: ”Vi kanske kommer...”

Josephine har tidigare varit förlovad med hockeyproffset Stefan Warg, 33, men för tre år sedan valde ex-paret att gå skilda vägar och därmed bryta förlovningen.

Två år senare träffade hon ännu ett hockeyproffs. Kärleken med Nick Ebert, 29, varade dock inte. Han flyttade sedan hem till USA igen efter att hans svenska visum gått ut, vilket blev startskottet för Josephines nya liv i Marbella dit hon flyttade permanent efter det.

Och nu har hon äntligen funnit kärleken på nytt! Det var i början av juni som följarna fick en första glimt av den nya killen i Josephines liv.

Annons

– Jag kommer åka tillbaka till Marbella till hösten och vintern, och då får jag vara med min kille igen. Vi kanske kommer flytta ihop, så det ser jag jättemycket fram emot, säger Josephine.

Så träffade Josephine Qvist och Galvan varandra

Men hur träffades då Josephine och Galvan? Det är i intervjun med Aftonbladet som hon delar med sig av deras kärleksresa. Paret träffades nämligen i Marbella för första gången där de bägge bor.

Annons

– Vi träffades i Marbella i december första gången. I början var vi bara kompisar, men sedan började vi dejta i mars. Så vi har känt varandra i ett halvår ungefär. Nu när jag är i Sverige och han bor i Marbella, men till hösten åker jag tillbaka dit och då får jag vara med honom igen.

Josephine verkar minst sagt förälskad, och nu har Galvan äntligen varit i Sverige för första gången för att hälsa på henne.

– Han har kommit och hälsat på mig i Sverige nu när jag är här. Han har varit här över min födelsedag. Så vi är nykära. Han var i Sverige för första gången så det har varit jättekul verkligen. Kärlekslivet är verkligen plus, plus, plus!

FOTO: Instagram, Youtube

Annons