Josephine Qvist visar upp nya lägenheten

Ex on the beach-profilen Josephine Qvist har äntligen fått tillgång till sin nya lägenhet.
Nu visar hon upp den i en vlogg.
”Det är jättehärligt, säger hon.”

Josephine Qvist, 27, dök först upp i tv när hon var med i första säsongen av Ex on the Beach. Hon blev något av en publikfavorit och efter sin medverkan i programmet har hon synts flitigt i sociala medier.

Under våren gjorde hon comeback i tv-rutan, fem år efter den första svenska säsongen av dokusåpan. Men i år var hon en av profilerna i Celebrity Ex on the Beach. 

Josephine Qvist i Celebrity Ex on the beach 2020

FOTO: D play

När Josephine åkte till inspelningarna av den nya säsongen av programmet hade hon precis brutit upp med ex-fästmannen Stefan Warg. Paret har sedan dess hunnit återförenats och gå isär ännu en gång. I maj bekräftade Josephine att relationen fått ett slut.

Men livet går vidare och nu har Josephine Qvist lagt ut en ny vlogg där hon berättar om sin nya lägenhet som hon får tillgång till idag, måndag.

– Jag har verkligen längtat och väntat på att få den här lägenheten. En ny start, nya grejer, mitt plejs, säger hon i vloggen.

Ljust och fräscht

På grund av att lägenheten håller på att renoveras har det dröjt innan hon fått tillgång till den. Men nu är kök, badrum, väggar, golv – ja, allt – precis som hon vill ha det.

Hon besöker också sin nya lägenhet som består av en stor hall, badrum, kök, sovrum och vardagsrum.

– De riktiga flyttvloggarna kommer sen för jag får tillgång till läggan om några dagar. Men jag tänkte bara snabbt visa runt er, säger hon och fortsätter genom hallen in i sovrummet.

Josephine Qvist, 27, Örebro., Ex on the beach 2020

FOTO: Dplay

– Här är sovrummet och här är garderoberna på plats några stycken. Sedan ska vi måla här inne till samma färg. Hallen är jätte, jättestor. Det är jättehärligt, säger hon och går genom den nyrenoverade lägenheten.

Köket är också färdigt förutom att det forfarande ligger målarpapp på golvet. Hon hinner också visa vardagsrummet innan batteriet i kameran tar slut.

FOTO:

Senaste nytt