Josephine Qvist om orsaken till nya uppbrottet från Stefan Warg

Josephine Qvist avslöjar sanningen – verkliga orsaken till nya uppbrottet från Stefan Warg

Josephine Qvist och Stefan Warg har valt att gå skilda vägar ännu en gång.
Nu berättar Josephine om den verkliga anledningen bakom nya uppbrottet.

Tv-profilen Josephine Qvist, 27, blev känd i och med sin medverkan i den första säsongen av Ex on the beach 2015. Hon blev snabbt en populär dokusåpa-profil och fick ett stort antal följare på sin Instagram. Sedan dess har Josephine arbetat med sina sociala medier.

Inför säsongspremiären av Celebrity Ex on the Beach, visade det sig att Josephine var en av dem som återvänder till programmet. När hon begav sig till Brasilien för att spela in programmet i höstas var hon singel, efter att ha brutit upp med exet Stefan Warg, 30.

Stefan och Josephine var förlovade, men relationen fick ett slut efter att Stefan varit otrogen.

Kort efter inspelningarna av Celebrity Ex on the Beach hittade Stefan och Josephine tillbaka till varandra. Och inte bara det, paret förlovade sig ännu en gång.

Men kärleken varade inte för evigt den här gången heller.

– Det jag kan säga är att vi gav det ett försök. Jag tänkte innan jag gav han en ny chans, att gör jag inte det här så kommer jag ångra mig. Nu vet jag att vi är för olika och vill olika saker därför är det lättare att gå vidare den här gången, berättade Josephine för Hänt i början av maj.

Anledningen bakom nya uppbrottet

I podcasten Sweet but psycho som Josephine driver ihop med Elin Skog berättar hon nu mer om det nya uppbrottet, och vad det var som fick henne och Stefan att gå skilda vägar ännu en gång.

– Det funka bara inte helt enkelt. Det är inte svårare än så egentligen. Man vill olika saker, man tänker väldigt olika. Jag trodde också att jag skulle kunna komma över det lättare än vad jag gjorde, jag har inte kommit över det. Det går inte att vara med någon som man inte litar på, säger hon och fortsätter:

– Jag har inte kunnat komma över otroheten.

FOTO: TT, Youtube

SENASTE NYTT!