Josephine Qvist och Stefan Wargs lycka – förlovade igen

Josephine Qvist och hockeystjärnan Stefan Wargs förlovningslycka

2019 hittade tv-profilen Josephine Qvist och hockeyspelaren Stefan Warg tillbaka till varandra efter en längre tid isär.
Och nu har paret förlovat sig – igen.

Det var under 2016 som tv-profilen och Youtubern Josephine Qvist, 27, deltog i Ex on the Beach. När hon gästade podcasten I sanningens namn berättade hon att hon till en början inte alls visste vad hon gav sig in på. Det hela började när hon träffade Paulina “Paow” Danielsson, 25, under en festkväll och Paow frågade henne då om hon inte var lite sugen på att vara med i TV.

– Jag svarade ja men visste inte riktigt vilket program det handlade om. Jag hörde någonting om “Singel i paradiset” som de sa skulle vara lite som Robinson. Men sen visade det sig att det var Ex On The Beach, berättar Josephine.

Efter programmet växte sig hennes Youtube-kanal och sociala medier allt större och i samma veva träffade hon även hockeyspelaren Stefan Warg, 29.

Paret var tillsammans i cirka tre år och hann även förlova sig, men plötsligt så började relationen gå utför och paret valde att gå i sär. Tv-profilen sa då att de forna paret ville olika saker i livet, men senare kom det fram att Josephine fått sitt hjärta krossat. I podcasten berättade hon den verkliga anledningen till varför.

– Ja, han var otrogen, sa hon i I sanningens namn och fortsatte:

– Jag är ärligt talat inte chockad längre, man hör så mycket om det överallt. Att otrohet förekommer. Jag trodde bara inte att det skulle hända mig.

Paret är tillsammans igen

Men nu är paret tillsammans igen. På sin Instagram berättade Josephine för några veckor sedan att de var återförenade med varandra.

”Förstår ni att man gör slut, inte pratar på 1,5 år och när man ses igen inser man att man älskar varandra lika mycket fortfarande? Jag kan faktiskt inte förstå att det är du och jag igen. Jag är minst lika chockad som alla andra”, skrev hon då.

Under nyårsafton tog de ytterligare ett steg i förhållandet genom att förlova sig, igen.

”Nu är du fast med mig älskling”, skriver Josephine i ett inlägg på Instagram tillsammans med bilder på förlovningsringarna.

FOTO: Instagram/ Johan Jeppsson/TT