Josephine Qvist avslöjar nya skönhetsingreppet: ”Bestämt mig”

Josephine Qvist har gjort succé genom sin medverkan i Celebrity Ex on the Beach.
Tidigare har Josephine opererat sina bröst – nu avslöjar hon det senaste skönhetsingreppet.
– Jag har bestämt mig, säger hon i en video på sin Youtube-kanal.

Josephine Qvist, 27, var en av deltagarna i den första säsongen av Ex on the Beach. Örebro-tjejen kom snabbt att fånga det svenska folkets intresse och fortsatte efter säsongens slut att arbeta med sina sociala medier-kanaler.

Under våren var hon återigen aktuell i programmet, denna gång i kändisupplagan Celebrity Ex on the Beach. När Josephine åkte till inspelningarna av den nya säsongen hade hon genomgått ett uppbrott med ex-fästmannen Stefan Warg. Paret har sedan dess hunnit återförenats och gå isär ännu en gång.

Tidigare bröstoperationerna

Tidigare har Josephine varit öppen med att hon har lagt sig under kniven. År 2017 valde dokusåpa-profilen att förminska sina bröst. Anledningen till ingreppet var att Josephine inte var nöjd och upplevde att brösten börjat hänga.

– Jag har aldrig kunnat ha kläder som passar. Jag har haft E och F-kupa och då är jag ändå ganska kort och liten. Jag har kommit till en punkt i livet då jag är så trött på mina bröst, och jag tror att formen beror på att jag jojo-bantat så himla mycket, sa hon då.

Men sedan dess har hon ytterligare en gång besökt en klinik för att ändra sina bröst. Det var under 2018 som Josephine publicerade en video på sin Youtube-kanal där hon förklarade varför hon återigen skulle operera brösten.

– Jag opererade mig förra året och jag blev verkligen supernöjd. Men nu är det så att skinnet på mina bröst har blivit slappt i och med att jag hade så elastisk hud kring mina bröst, förklarade hon i videon.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Avslöjar nya ingreppet

Bröstoperationen är inte det enda skönhetsingreppet Josephine har genomgått. I en nyare video på sin Youtube-kanal får tittarna följa med henne då hon ska göra botox. Men väl på kliniken visar sig det vara ett annat ingrepp som Josephine ska utföra.

– Nu är jag här, jag har bestämt mig för att göra lite fillers i mina kinder, säger hon i videon.

Men när Josephine träffar vännen Elin “Woodie” Skog, 23, avslöjar hon att hon även gjorde botox i sin panna.

Josephine Qvist gör fillers

Foto: Youtube

FOTO: Linus Hallsenius/Dplay/Instagram