TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Josephine Bornebusch lämnar landet – flyttar till USA

17 aug, 2017 
Josephine Bornebusch byter ut Sverige mot USA. Efter att ha sålt sin våning i centrala Stockholm tar hon nu maken och familjen mot nya äventyr.
Annons

Skådespelaren Josephine Bornebusch , 35, känner vi främst igen som ”Mickan” i den hyllade tv-serien ”Solsidan”. Nu lämnar hon Sverige och flyttar till USA, det avslöjar Svensk Damtidning. Redan på söndag ska hon och maken Erik Zetterberg, 39, anordna en stor avskedsfest för vänner och familj.

I maj i år sålde paret sin våning på 158 kvadratmeter mitt i centrala Stockholm, och nu är Josephine, Erik och barnen Henry och Mira redo att lämna landet tillsammans. Men lite känd är Josephine nog även i USA. Förutom i ”Solsidan” så har vi sett henne i svenska komediserien ”Welcome to Sweden” som visades på tv i både Sverige och USA.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och när vi ändå nämnde tv-serien ”Solsidan” så kan vi passa på att berätta att den blir till en långfilm som har premiär på juldagen senare i år. I långfilmen kommer vi att få se andra kända ansikten, ja, förutom Johan Rheborg, 54, som spelar Mickans man ”Fredde” ser vi Micael Bindefeld, 57, Henrik Schyffert, 49, och Michael Storåkers, 45, och de alla tre spelar faktiskt sig själva.

Foto: IBL

Annons