LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Josefins oväntade avslöjande om Pelles slutval i Bonde söker fru

04 dec, 2019 
AvAgnethe Alm
Josefin Bertelsens avslöjande om Pelle Hansson Edhs slutval i Bonde söker fru 2019.
Det blev känslosamt när bönderna gjorde sitt slutgiltiga val i årets Bonde söker fru.
För Pelle Hansson Edhs del stod det mellan Josefin och Karin och till sist valde han att fortsätta sin resa med Karin.
Men nu avslöjar Josefin en detalj kring Pelles val som ingen vetat om tidigare.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Årets säsong av Bonde söker fru börjar lida mot sitt slut. I kvällens program gjorde de fyra bönderna sitt slutval och nu väntar endast en kärleksresa där samtliga par får tillbringa tid på tu man hand – långt bort från gårdarna.

Efter de slutgiltiga valen stod det klart att alla bönder ville fortsätta sin resa med en av tjejerna som de dejtat under programmets gång. Kärleken spirar och efter kvällens val uttryckte samtliga par att de fått starka känslor för varandra.

Inför Pelles Hansson Edhs val stod det mellan Josefin Bertelsen och Karin Nordström– och valet var inte lätt. I Bonde söker fru förklarade Pelle sina känslor inför det stora beslutet.

– Det känns ju rätt bra, men det är ju ändå rätt jobbigt. Det är det ju. Man ska ju såra någon, så är det ju. Jag tycker väldigt bra om bägge två, berättade Pelle i programmet.

När Pelle sedan valde Karin motiverade han sitt val inför Josefin.

Annons

– Jag känner att jag får inte den där sista pusselbiten att falla på plats. Jag känner att jag verkligen har försökt, men det känns som att du vågar inte riktigt släppa in mig och det blir så svårt för mig, förklarade han i Bonde söker fru.

Josefins hemliga ord till Pelle inför valet

Framför kameran kom tårar i Josefins ögon efter Pelles nobb, men i eftersnacksprogrammet Bönderna berättar allt avslöjar Josefin att Pelles val inte var helt oväntat. Hon hade nämligen bett honom att inte välja henne under morgonen inför slutvalet – något som tittarna inte fick se i programmet.

– Det är ingen som vet det här, men jag har bett honom att inte välja mig faktiskt, säger Josefin i Bönderna berättar allt.

Avslöjandet förvånar programledaren Linda Lindorff, som nyfiket lyssnar vidare på vad Josefin har att säga.

– Jag trodde inte att han kanske skulle välja mig ändå. Jag hade det på känn att han inte skulle välja mig, men fanns det en liten procent att han skulle göra det så ville jag typ inte det, förklarar Josefin och fortsätter:

Annons

– Jag fick nog bara panik. Jag tänkte att då måste jag bli kär här och nu. Det kändes som en press att man ska ha ett förhållande. Jag vet inte, jag kände att det var så officiellt på något sätt.

Behövde mer tid

Josefin Bertelsen hade behövt mer tid än de veckor som Bonde söker fru spelades in för att känna sig trygg i sina känslor. I Bönderna berättar allt förklarar hon att hennes relation med Pelle hade kunnat bli något på riktigt om de hade fått den tid som Josefin kände att hon behövde. Under inspelningen kände hon däremot inte av någon förälskelse.

– Nej, jag var inte förälskad. Men jag tyckte bara att vi hade en fin connection. Det var fint, säger Josefin i programmet.

FOTO: TV4

Annons