TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Josefine Sundström talar ut om bortgången – första orden om sorgen

26 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Josefine Sundström
Josefine Sundström är en av deltagarna i Hela kändis-Sverige bakar.
Inför säsongspremiären berättade hon att hon genomgick en tuff tid innan inspelningarna startade – nu öppnar hon upp om sorgen efter pappans bortgång.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nordman-Mats Wester om att sonen flyttat hemifrån: ”Bara Matilda och jag”Brand logo
Nordman-Mats Wester om att sonen flyttat hemifrån: ”Bara Matilda och jag”

Nyligen gick den nya säsongen av Hela kändis-Sverige bakar av stapeln och återigen är det kocken Tina Nordström, 50, som styr skutan. I deltagarlistan hittar vi bland annat sångerskorna Shirley Clamp, 50, och Hanna Norman, 47, samt komikerna Daniel Norberg, 32, och Louise Nordahl, 29.

Några andra som dyker upp i startfältet är radioprofilerna Titti Schultz, 50, och Josefine Sundström Lindberg, 46, som slår sina kloka huvuden ihop för att ta hem segern i baktävlingen.

Josefine Sundström öppnar upp om bortgången

I samband med premiären av den nya säsongen av programmet publicerade Josefine ett inlägg på sin Instagram där hon visar upp bilder från inspelningarna och berättar om hur roligt de hade det på slottet. Hon berättar även att det inte var helt självklart eftersom hon genomgick en tuff tid i privatlivet precis innan inspelningarna drog igång.

Annons

"Hade så fina och ROLIGA dagar på slottet. Det var inte självklart efter en tuff privat period", skriver Josefine på Instagram.

När Hänt når Josefine kan hon berätta att orsaken till den tuffa tiden var att hon precis innan förlorat sin älskade pappa,

"Jag förlorade min älskade fina pappa Erling förra våren. Hela våren var en tuff kamp och många dagar och nätter vakandes på sjukhus. Det slutade i stor sorg strax innan inspelningarna inleddes. Alla som förlorat en älskad förälder vet förstås hur det känns, att man plötsligt känner sig halv och förmodligen kommer att känna så i resten av sitt liv.", skriver hon i ett privat meddelande till Hänt och fortsätter:

"Att baka, leka och skratta tillsammans med Titti och de andra i baktältet skulle visa sig vara befriande mitt i sorgen."

Befrielsen att ställa upp i Hela kändis-Sverige bakar

Att ställa upp i Hela kändis-Sverige bakar var ett sätt för Josefine att tänka på annat efter det tragiska beskedet om pappans bortgång

I inlägget på Instagram skriver hon även hur fantastiskt det var att få spendera några dagar ihop med de andra deltagarna.

"Men det var verkligen fantastiskt att få baka med detta fantastiska gäng. Är det på skoj? Ja! Är det lite på allvar också? Jo, pinsamt nog.", avslutar hon sitt inlägg.

FOTO: TV4

Annons