Josefin Capllonchs ånger efter skönhetsoperationen: ”För stora”

Josie Capllonch i paradise hotel

Josefin ”Josie” Capllonch har redan gjort sig ett namn i Paradise hotel på TV3.
Nu avslöjar Josie hur mycket pengar hon lagt på sina plastikoperationer.
– Jag ser inte alls ut som jag gjorde förr, säger hon.

Josefin ”Josie” Capllonch, 31, gjorde entré i Paradise hotel på TV3 och Viafree förra veckan. Och som hon gjorde entré. I introduktionsvideon syns hon ligga utklädd till sjöjungfru i vattenbrynet.

– Jag tror folk uppfattar mig som väldigt social, utåtriktad, plastikoperationsberoende barbiedocka, säger hon i videon.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Josie berättade då att hon bland annat opererat sina bröst två gånger, gjort ett så kallat Brazilian butt lift, då man tar kroppens eget fett för att forma om rumpan, hon har gjort botox, samt fillers i läppar, kinder, haka och kindben.

– Jag har gjort det mesta, säger hon i sin introduktionsvideo till Paradise hotel.

Josefin capllonch I paradise hotel

Josefin Capllonch i introduktionsvideon till Paradise hotel på TV3.

Josefin Capllonch innan plastikoperationerna

Josefin Capllonch gjorde sig snabbt populär hos både killar och tjejer inne i huset, och hon pratar öppet om sina ingrepp. För Daily mail Australien berättar Josie att hon betalat cirka en halv miljon kronor för att förändra sitt utseende.

– Jag ser inte alls ut som jag gjorde förr och folk älskar att hata mig för det, säger hon till tidningen.

Josefin capllonch står i en hiss

Så här såg Josefin Capllonch ut för några år sedan.

Bara Josefins fillers kostar 40 000 kronor om året, något som hon måste göra om så fort det har försvunnit. Paradise hotel-profilen har nämligen inga planer på att sluta.

– Jag älskar plastikoperationer. Nu har jag gjort mina bröst tre gånger och så har jag gjort min näsa en gång, och så har jag gjort ett BBL, ett brasilian buttlift. Man tar fett från lite här och var och stoppar in det i rumpan. Det syns inte så mycket, jag hade inte så mycket fett att ta, säger hon i programmet Q&A som sänds på Expressen TV och Viafree.

Opererade brösten efter Paradise hotel

Josefin Capllonch berättar att hon gjorde den senaste operationen bara för några veckor sedan. Det handlade då om en bröstförminskning.

– När jag ser mig själv i Paradise hotel är mina bröst det enda jag ser. Jag visste inte att de var så stora. De var lite för stora, så nu har vi krympt dem. De var skittunga med, hur hade jag dem i min kropp? Nu har jag gjort dem lite mindre och lyft upp dem. Jag kände att de satt här nere och hängde och slängde. Det här är tredje gången gillt, säger hon till Expressen.

Josefin capllonch innan operationerna

Så här såg Josefin Capllonch ut när hon deltog i en tv-serie i Australien.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag på TV3 och Viafree.

FOTO: Channel seven Australia, TV4, Twitter, TV3