Josefin Dahlberg och Josef Fares har fått barn – det heter dottern

Josef Fares och Josefin

Influencern Josefin Dahlberg och skådespelaren Josef Fares har fått barn.
Det avslöjar nu Josefin i ett inlägg på Instagram.
Åtta dagar tidigt och allt galet fort men så himla bra”, skriver hon.

Josefin Dahlberg, 30, och kärleken Josef Fares, 43, har blivit föräldrar till sitt första gemensamma barn. Nu delar Josefin med sig av den första bilden på nyfödda dottern Mio.

2020-10-12 kom hon. Åtta dagar tidigt och allt galet fort men så himla bra. Så tacksam och lycklig! Mio vår Mio”, skriver Josefine i inlägget.

Det var i maj som Josefin och Josef avslöjade att de skulle bli föräldrar. Detta strax efter att de avslöjat att de är tillsammans. Paret hade nämligen hållit sin relation hemlig ett bra tag.

Josefin och Josef höll förhållandet hemligt

I podcasten Ofiltrerat berättade Josefin att de känt varandra i fyra år och varit tillsammans till och från.

– Vi var på lite olika platser i livet, hade lite olika funderingar över vad som var viktigt i ett förhållande. Vi klaffade inte, det blev att vi snackade och gick skilda vägar, sa hon i podden.

Josefin berättade även att hon hade gjort en lista på vad hon önskar av sin drömpartner. Till slut insåg hon att listan stämde överens med Josef Fares. Efter insikten började de träffas allt mer och blev sambor.

Regnar in lyckohälsningar i kommentarsfältet

Men nu är det inte bara Josefin och Josef som bor tillsammans, även dottern Mio är nu en del av familjen. På Instagram story visar Josefin dessutom att paret är hemma och har fått lämna sjukhuset efter förlossningen.

Josefin som arbetar som influencer har idag över 80 000 följare som hon dagligen uppdaterar. I kommentarsfältet till bilden som avslöjar Mios födsel regnar det nu in hälsningar från följare, vänner och familj.

Bland annat har tv-profilen och konditorn Roy Fares uttryckt sin stora glädje över bebisbeskedet. Roy är kusin till Josef Fares.

”GRATTIS. Ska bli så mysigt att få träffas snart”, skriver Roy under bilden.

Även flera infleuncer-kollegor till Josefin syns kommentera.

”Grattis finaste”, skriver Margaux Dietz.

”Ååååh grattis till er!!!!”, skriver Janni Delér.