LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jonna Lundells vädjan till följarna efter missen med dottern

05 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Jonna Lundells vädjan om hjälp från fansen efter missen med dottern Lunabelle.
Resan till Stockholm blev inte som planerat för Jonna Lundell. Kvar i Norrköping finns dottern Lunabelles barnvagn. Nu ber Jonna sina följare om hjälp och undrar om någon kan sälja en vagn som dottern kan ha under vistelsen i huvudstaden.
Annons
Beslutet om Lunabelle – det visar Joakim och Jonna inte för tittarnaBrand logo
Beslutet om Lunabelle – det visar Joakim och Jonna inte för tittarna

Det var i höstas som makarna Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 25, blev föräldrar för första gången. Den 28 oktober kom dottern Lunabelle, som var väldigt efterlängtad eftersom paret kämpat i flera år för att bli med barn.

På Youtube delade Joakim och Jonna öppet med sig av graviditeten, som kantades av en rad olika komplikationer. Men trots de tuffa motgångarna gick allt till sist bra och lilla Lunabelle kunde välkomnas till världen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På Instagram delade de nyblivna föräldrarna den stora nyheten att Lunabelle äntligen var född – och lyckan var total.

”Efter 5 års kamp med ofrivillig barnlöshet och många tårar och dagar man velat ge upp så har vi aldrig slutat kämpa! Idag föddes våran dotter Lunabelle, och dom känslorna hon skapat går inte ens beskriva! Välkommen till våran familj och vi lovar dig att Mamma och Pappa alltid kommer finnas för dig genom livet!”, skrev Joakim Lundell i ett inlägg.

Annons

Jonna ber följarna om hjälp efter upptäckten

Det har nu gått nio månader sedan Lunabelle kom till världen – och lika länge har familjen varit öppna med vad som händer i deras nya familjeliv. Till en början delade de med sig av vardagen genom vloggar på Joakim och Jonnas Youtube-kanal, men sedan en tid tillbaka har de pausat kanalen för att istället fokusera på realityserien Familjen Lundell på Dplay.

Joakim och Jonna Lundell är även flitiga på att använda sina sociala medier för att nå ut till sina följare. Bland annat via Instagram, där Jonna nu lagt ut videor på sin story för att vädja om hjälp efter en miss de gjort med dottern.

– Okej vi har ett problem. Vi har åkt till Stockholm och vi har glömt barnvagnen hemma och vi ska vara här i några dagar.., säger Jonna Lundell på Instagram story.

Jonna Lundell förklarar att situationen inte är hållbar och vädjar nu till sina följare att höra av sig om de har en vagn att sälja, som Lunabelle kan åka i under vistelsen i huvudstaden.

– Så har ni en barnvagn som bara står hemma som är en sittvagn och ja, en billig jäkel som funkar att åka omkring här med, så får ni jättegärna höra av er till mig. För alltså vi behöver en nu, nu, nu!

Jonna Lundells Instagram story.
Jonna Lundell beskriver läget för följarna under bilfärden till Stockholm.

FOTO: TT/Fredrik Sandberg, Instagram

Annons