TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jonna Lundells sorg efter makens ord om relationen

27 jan, 2020 
Jocke och Jonna Lundell
Joakim och Jonna Lundell hamnar ofta i bråk med varandra.
Nu har makarna anlitat en parterapeut som får Jocke att öppna upp sig rejält.
– Jag känner att jag är lite rädd, säger han i Familjen Lundell.
Annons
Beslutet om Lunabelle – det visar Joakim och Jonna inte för tittarnaBrand logo
Beslutet om Lunabelle – det visar Joakim och Jonna inte för tittarna

I Familjen Lundell får tittarna en inblick i Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundells, 25, vardag tillsammans med dottern Lunabelle Lundell, 1. Makarna är väldigt öppna i realityserien och delar med sig av både lyckliga och mer tuffa stunder.

Jocke och Jonna har haft en del problem i relationen den senaste tiden. I ett tidigare avsnitt av Familjen Lundell fick tittarna se ett storbråk som resulterade i att makarna började diskutera om de över huvud taget ska fortsätta vara ett par.

– När Jonna säger att hon inte vet hur framtiden ser ut med mig så blir jag ledsen. Även om jag kanske inte visar det för henne så… ord gör ont alltså. Det gör det, sa Joakim Lundell.

Jocke och Jonna anlitar en parterapeut

I dagens avsnitt av realityserien har makarna bestämt sig för försöka hitta en lösning på de återkommande bråken – de har nämligen anlitat en parterapeut som kommer hem till dem på besök.

– Det handlar egentligen inte om att vi har problem i vårt förhållande, att vi inte trivs i relationen utan det handlar om att kunna prata med varandra på ett bättre sätt för att få bättre och roligare dagar, säger Jocke.

Annons

Jonna Lundell är mer skeptisk till parterapeuts besök men erkänner ändå att makarna har problem med kommunikationen.

– Vi kan aldrig hålla med varandra känns det som, vad det än är blir det en fight om det till slut, säger hon.

Jonna Lundells sorg efter makens ord

När paret börjar prata med varandra märker parterapeuten att Joakim Lundell har en tendens att prata utifrån hustruns beteende hellre än sina egna känslor. Jonna Lundell håller med om att hon sällan får höra vad maken egentligen känner.

– Jag känner att jag är lite rädd för att kommunicera med dig i vissa saker. Det blir att jag håller vissa saker åt sidan. För jag vet att hon kan fastna på vissa saker, erkänner Joakim Lundell till slut.

Jonna blir väldigt berörd av det maken säger och kommer till en insikt om sitt beteende.

– Det gör mig sjukt ledsen att Jocke kommer och ba ”nej men jag vågar inte prata med dig, jag vågar ibland inte ta upp saker med dig, jag trampar på tå”, säger Jonna Lundell och fortsätter:

– Alltså jag får ont i magen av att höra att han har det så. Och jag vill såklart att min man ska kunna prata om problem och inte tassa på tå. Det känns som att jag behöver dra tillbaka lite grann i alla fall.

Familjen Lundell sänds på Dplay på måndagar.

FOTO: Dplay

Annons