Jonna Lundells sorg efter Lunabelles plötsliga insjuknande

Jonna Lundell

I Familjen Lundell berättar Jocke och Jonna Lundell om oron efter dottern Lunabelles plötsliga insjuknande.
Flickan har rejält ont efter att ha drabbats av dubbelsidig öroninflammation.
– Jag mår så jävla dåligt, säger Jonna.

Makarna Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, driver en av Sveriges mest populära Youtube-kanaler. 2018 föddes deras första barn, dottern Lunabelle Lundell, 1, och sedan dess har även hon fått en stor roll i videorna som paret lägger upp.

De fans som inte kan få nog av Jocke och Jonna kan glädjas åt att man även kan följa dem i realityserien Familjen Lundell, på Dplay. I ett avsnitt som släpptes för ett par veckor sedan avslöjade de att de väntar sitt andra barn.

Att förbereda inför bebisens ankomst är dock inte deras enda sysselsättning just nu. Makarna Lundell håller även på att totalrenovera den villa som de köpte 2017. Det cirka 500 kvadratmeter stora huset är beläget i Joakim och Jonnas hemstad Norrköping.

Sorgen efter dotterns insjuknande

I det senaste avsnittet av Familjen Lundell är det återigen renovering som står på schemat. Samtidigt som byggarbetarna håller på för fullt har Jocke och Jonna en annan situation att ta hand om. Dottern Lunabelle har nämligen blivit rejält sjuk.

– Jag trodde verkligen att vi hade kommit upp i peaken av hur jobbigt saker kan vara av renovering. Men jag hade aldrig tänkt tanken ”vad händer om Lunabelle blir rejält sjuk?”, säger Joakim.

Han berättar att dottern har drabbats dubbelsidig öroninflammation samt börjat utveckla en lugninflammation. Hon har därför har fått penicillin utskrivet som Jocke och Jonna matar henne med.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Jonna Lundell om Lunabelles smärta

Det är tydligt att Lunabelles hälsotillstånd inte bara påverkar flickan själv, utan även hennes föräldrar. Jonna lider rejält med sin ettåring när hon skriker av smärta.

– Fan, vad hon har ont alltså. Hon skriker för att hon har så ont. Jag mår så jävla dåligt när jag hör det där skriket, det bara skär i hela huvudet och hjärtat.

På Lunbelles Instagram-konto har föräldrarna berättat mer om dotterns insjuknande.

”Lillskruttan har blivit rejält sjuk och har kämpat snart en vecka med feber och kräkningar och sjukhusbesök. Men hon kämpar på och vi hoppas snart att se henne lika glad och livlig som innan!”, skriver de där.

Idag verkar det dock som att Lunabelle Lundell har tillfrisknat.

Nya avsnitt av Familjen Lundell släpps varje måndag på Dplay.

FOTO: Dplay