TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jonna Lundells oro inför förändringen med dottern Lunabelle

04 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Jonna Lundells oro inför förändringen med dottern Lunabelle: “Livrädd”
När Jonna Lundell nyligen fick en fråga från en följare om dottern Lunabelle, medgav hon att hon är livrädd.
Annons
Beslutet om Lunabelle – det visar Joakim och Jonna inte för tittarnaBrand logo
Beslutet om Lunabelle – det visar Joakim och Jonna inte för tittarna

För ungefär tio månader sedan, närmare bestämt den 28 oktober förra året blev Youtube-stjärnorna Jonna Lundell, 25, och Joakim Lundell, 33, äntligen föräldrar.

Paret fick en dotter som var mycket efterlängtad och lyckan var särskilt stor eftersom de under en längre tid kämpat med att få barn.

Bebisen fick namnet Lunabelle, vilket var bestämt redan innan hon hade fötts. Men det var inte alls självklart att det skulle bli just det namnet. Youtube-paret hade länge olika åsikter om vad dottern skulle heta. Under en period lutade det åt de skulle ge henne namnet Sky eller Belle.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men efter att Jocke och Jonnas fans fått komma med tips dök slutligen namnet Lunabelle upp. Senare avslöjade Jonna att dottern fått namnen Lily och Mary-Jane i mellannamn. På Instagram story förklarade Jonna varför de valde just de namnen.

Lily är från min mormor och gammelmormor och Mary-Jane är från Spider man haha. Jocke älskar ju Marvel”, skrev Jonna Lundell.

Annons

Joakim och Jonna har tidigare pratat om att de vill ha fler barn i framtiden – och för Jonnas del ser hon gärna att de får en till pojke i familjen.

Jag vill gärna ha båda könen, så vilket av de som kommer här näst spelar ingen roll, bara det kommer en pojke någon gång av de kommande barnen”, skrev Jonna på Instagram story i februari.

Jonna Lundells rädsla

Sedan Lunabelle föddes har hon flitigt synts till på parets sociala kanaler. I maj publicerade Jonna Lundell till exempel en bild på dottern där hon tittar in i kameran med stora blåa ögon.

”Hur kan ens kropp ens få plats med alla dessa känslor man har för sitt barn? VART kommer ens känslorna ifrån? Rymden?!”, skrev Jonna till bilden i maj och fortsatte:

”Ingen annan känsla, vare sig det är superhunger, jättetrött, extrem mensvärk eller något annat är ju ens 1% av så starkt på ”känslostapeln” av vad man känner för allt med sitt barn. HUR är det ens möjligt?

Annons

Nyligen höll Jonna Lundell en frågestund på Instagram story och en följare undrade då om den snart ettåriga Lunabelle kommer att börja på förskola. Tillsammans med en hashtag, där hon skriver ”överbeskyddande mamma”, svarar den 25-åriga mamman att hon egentligen vill att dottern ska gå på förskola, men att det är svårt.

”Jag vill gärna det för motorikens skull då det är bra att hon är med folk i samma ålder och få leka och lära sig saker.”, skriver Jonna Lundell men erkänner sedan att hon är rädd:

”MEN jag är LIVRÄDD att lägga ansvaret över mitt barn i någon annans händer, då jag inte kan vara där och skydda henne…”

FOTO: TT

Annons