TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jonna Lundells nya stora livsbeslut – utan maken Joakim

30 sep, 2019 
AvIda Gustafsson
Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell är just nu aktuella med en andra säsong av realityserien Familjen Lundell på Dplay.
I ett nytt avsnitt berättar Jonna nu om en förändring i sitt liv som hon valt att göra helt utan maken Joakim.
– Jag vill ha något som bara är mitt, förklarar hon.
Annons
Beslutet om Lunabelle – det visar Joakim och Jonna inte för tittarnaBrand logo
Beslutet om Lunabelle – det visar Joakim och Jonna inte för tittarna

Med över en och en halv miljon följare ihop på Instagram och närmare en miljon prenumeranter på Youtube är det många som hänger med i Joakim Lundells, 33, och Jonna Lundells, 25, vardag. Paret bor i en lyxig villa i Norrköping med dottern Lunabelle, som i oktober fyller ett år.

Förutom sina sociala medier har paret även en egen realityserie på Dplay. I Familjen Lundell delar de med sig om allt ifrån livet som nyblivna föräldrar till husrenovering. För en månad sedan hade seriens andra säsong premiär.

I det första avsnittet visade Joakim Lundell upp sitt senaste köp – en lyxig Lamborghini värd 2,3 miljoner kronor. Ett köp som fick Jonna Lundell att ryta ifrån då Joakim ännu inte tagit körkort.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tänk om du kunde lägga lika mycket fokus på ditt körkort så att du faktiskt kan köra den där, sa en märkbart irriterad Jonna.

Men ilskan ändrade inte Joakims beslut.

– Jag älskar bilen och jag kommer inte lämna bilen, berättade Joakim Lundell i samma avsnitt.

Annons

Jonnas karriärsbeslut – utan maken

I senaste avsnittet av Familjen Lundell berättar nu Jonna om ett nytt beslut som hon tagit i sin karriär. Denna gången handlar det om arbete som inte inkluderar Joakim.

– Sen Lunabelle föddes har jag alltid intresserat mig i barnkläder, leksaker. Saker som har med barn att göra överhuvudtaget, säger Jonna och fortsätter:

– Jag vill verkligen öppna någonting, men jag har aldrig liksom känt att ”det där är min grej”. Men nu – jag har hittat det.

Jonna Lundell berättar att hon planerar att öppna en egen webbshop med barnkläder, på egen hand.

– Jocke kommer faktiskt inte ha något med det här att göra, säger hon och förklarar varför:

– Det är inte för att han är ointresserad utan det är för att jag vill ha något som bara är mitt. Jag vill ha något som är ”Jonna” och inte ”Jocke och Jonna”.

Youtube-stjärnan berättar att hon tycker att det är viktigt att ha intressen tillsammans, men att det är lika viktigt att ha något intresse bara för sig själv.

Annons

– Så Jocke har sin bil, jag har min shop.

”Det här kommer bli underbart”

Vidare berättar Jonna Lundell att hon trots Joakims frånvaro inte kommer att vara själv i processen med webbshopen.

– Danjal behöver man i allt man gör. Alltså, han måste vara med, så är det bara, säger Jonna och syftar på Danjal Kanani, 29, som är ekonomiansvarig i Joakims och Jonnas företag och gudfar till Lunabelle.

Det är en förväntansfull Jonna Lundell som delar med sig av nyheten om framtiden.

– Jag är så taggad. Jag har kommit på ett namn, som jag inte tänker avslöja exakt nu, men alltså det här kommer bli underbart, berättar hon i Familjen Lundell.

Nya avsnitt av Familjen Lundell visas på måndagar på Dplay.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Karin Törnblom/TT

Annons