Jonna Lundells hårda känga – efter maken Joakims beteende

Jonna Lundells känga mot Joakim Lundell

Turerna kring Joakim Lundells bilar och körkort har varit många.
Tidigare i år köpte han en Lamborghini värd 2,3 miljoner utan att ha körkort, vilket fick Jonna Lundell att gå i taket.
Nu är paret återigen osams angående Joakims körkort.
– Han får skylla sig själv, säger Jonna i Familjen Lundell.

Youtube-paret Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 25, är just nu aktuella med en andra säsong av sin egna realityserie Familjen Lundell på Dplay. I serien får tittarna en inblick i parets vardag tillsammans med dottern Lunabelle, som snart fyller ett år.

Tidigare kunde tittarna se när makarna tjafsade efter att Joakim köpt en Lamborghini värd 2,3 miljoner kronor – trots att han inte hade något körkort. Och i det senaste avsnittet av Familjen Lundell är Joakims icke-existerande körkort återigen på tapeten.

– Idag får man ju gå på tårna, för idag ska Jocke ha teoriprovet. Jag vill verkligen bara att Jocke ska ta det där jäkla körkortet. För hans skull, för Danjals skull, för min skull, för Lunabelles skull – alltså för allas skull verkligen, berättar Jonna Lundell i början av programmet.

Jonnas frustration över situationen

Det är en märkbart stressad Joakim Lundell som ses i Familjen Lundell inför sitt teoriprov. Han säger att oddsen för att han ska klara det kommande provet är extremt låga och menar att det beror på att han inte haft chansen att få tillräckligt med tid för att plugga. Något som Jonna inte håller med om.

Oenigheten mellan paret späs på när Joakim dessutom menar att det till stor del beror på att Jonna och Danjal Kanani, 29, som är ekonomiansvarig i parets företag, har stört honom när han har velat plugga.

– Jag tycker faktiskt att jag har gjort allt för att underlätta, så jag tar faktiskt inte på mig det, svarar Jonna på anklagelserna och svaret från Joakim låter sig inte väntas:

– Du lever ju i en värld där du är totalt felfri och aldrig reflekterar över dina handlingar, säger Joakim irriterat till Jonna i programmet.

Jonna svarar att hon inte alls anser sig vara felfri, utan pekar på de gånger hon ansvarat för parets dotter Lunabelle så att Joakim kunnat plugga ifred. Framför kameran fortsätter hon förklarar hur hon känner:

– Jag tycker ju egentligen att Jocke faktiskt får skylla sig själv. För jag och Danjal har verkligen legat på honom och bara ”du måste plugga”, berättar Jonna.

Kort därefter ses Joakim Lundell klara teoriprovet, trots sina tidigare tvivel.

– Det här ska jag fan ha Nobelpris för, jag började plugga igår, säger en märkbart nöjd Joakim Lundell.

Nya avsnitt av Familjen Lundell visas på måndagar på Dplay.

FOTO: Kanal 5, TT/Fredrik Sandberg