TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jonna Lundells glädjebesked – veckor innan förlossningen

23 jul, 2020 
Jonna Lundells glädjebesked – veckor innan förlossningen
Jonna och Joakim Lundell väntar sitt andra barn. Höggravida Jonna berättar nu om glädjen inför förlossningen, efter den tidigare oron.
– Vi är redo för lillebror nu! säger hon i en video på Instagram.
Annons
Hemma hos Jocke och Jonna LundellBrand logo
Hemma hos Jocke och Jonna Lundell

Jonna och Joakim ”Jocke” Lundell blev föräldrar åt dottern Lunabelle i oktober 2018, efter år av försök till att bli gravida. Nu väntar makarna sitt andra barn, och den lille är beräknad att komma till världen i augusti.

När Hänt hälsade på hemma hos Jocke och Jonna tidigare i juli så berättade de om sin oro inför förlossningen. De håller på att renovera sitt hus, och vill gärna ha det klart innan bebisen kommer.

– Lite stressad nu att få allt färdigt. Man vet ju inte, ett barn kan ju födas några veckor för tidigt och det är väl största skräcken nu att inte vara helt förberedda, sa Jocke då, och Jonna höll med och förklarade:

– Man har ju en deadline, att innan en bebis kommer ska det mesta vara klart. Det ska verkligen gå att bo här på riktigt. Men sen är det ju som sagt att han kan ju välja att komma ut innan också. Det är ju inte så att han behöver följa någon deadline riktigt.

Jonna Lundells stora glädje

Det är en pojke som ligger i Jonnas mage, och för Hänt avslöjade makarna att de bestämt sig för ett namn åt Lunabelles lillebror, men just nu vill de hålla namnet för sig själva.

Annons

I en lång video på sin Instagram berättar Jonna nu att saker och ting börjar falla på plats inför sonens födsel.

– Lillebrors säng är på plats! säger en lycklig Jonna, samtidigt som hon visar upp sängen i videon.

Jocke och Jonna blev kända genom sin Youtube-kanal, och idag har paret en av landets största kanaler. Men det är inte bara på Youtube som deras enorma följarskara kan följa dem. På Dplay har de hela tre egna realityserier, Familjen Lundell, Lundellhuset – Sveriges lyxigaste bygge och Spökjakt.

– Vi har så många bollar i luften. Det är renovering, det är serie på serie, nya koncept. Allt rullar på så jävla bra att jag glömmer bort sånt som att packa BB-väskan, att ficka babyskyddet, kolla så att jag har allting inför födseln, säger Jonna vidare på sin Instagram story, men tillägger också att allt inför förlossningen nu är fixat:

– Det känns som att vi är redo för lillebror nu, vi är redo!

Annons

Jonna om att filma förlossningen

Jonna säger också att flera har undrat om paret kommer att filma förlossningen, och förklarar att förhoppningen är att kunna filma alltihop.

– Man vet ju liksom aldrig när en förlossning sker, men vi har kameror redo. Vi ska filma så mycket vi kan. Eftersom att det är corona och allting nu så är det svårt att kunna få allting på film, och kunna lösa allting. Man vet liksom inte, kommer pappan få följa med in, kommer han inte få följa med. Men som det ser ut just nu så kommer Jocke följa med in.

FOTO: Youtube

Annons