Jonna Lundells familjebeslut – 10 månader efter dotterns födsel

Jonna Lundells nya barnbesked tio månader efter Lunabelles födsel.

Joakim och Jonna Lundell har länge pratat om att de vill ha fler barn efter dottern Lunabelle. Nu avslöjar de att de redan bestämt sig för vad de framtida barnen ska heta.

Den 28 oktober blev Youtube-stjärnorna Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 25, föräldrar för första gången. Till världen kom dottern Lunabelle, vars födsel var otroligt efterlängtad eftersom paret kämpat länge med att få barn.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Namnet Lunabelle bestämde paret redan innan födseln. Men det var inte helt lätt för dem att enas. Länge delade paret olika åsikter kring vad dottern skulle få för namn. Under en period lutade det åt de skulle ge henne namnet Sky eller Belle.

– Då blir det antingen Belle eller Sky. Det andra kommer hon att få heta i mellannamn. Antingen kommer det bli en Sky Belle Lundell eller en Belle Sky Lundell, sa Joakim Lundell i en video på makarnas Youtube-kanal.

Men efter att deras fans fått komma med tips dök slutligen namnet Lunabelle upp. Senare avslöjade Jonna att hon fått namnen Lily och Mary-Jane i mellannamn. På Instagram story förklarade Jonna varför de valde just de namnen.

Lily är från min mormor och gammelmormor och Mary-Jane är från Spider man haha. Jocke älskar ju Marvel”, skrev Jonna Lundell.

Joakim och Jonna har tidigare pratat om att de vill ha fler barn i framtiden – och för Jonnas del ser hon gärna att de får en till pojke i familjen.

Jag vill gärna ha båda könen, så vilket av de som kommer här näst spelar ingen roll, bara det kommer en pojke någon gång av de kommande barnen”, skrev Jonna på Instagram story i februari.

Joakim och Jonnas nya barnbeslut

I mars kom paret dock med en mindre rolig nyhet. Jonna hade blivit gravid på nytt, men valde att göra abort då hon inte mådde bra. Paret har under våren haft stora problem med sitt hus i Norrköping och en hantverkare som visat sig vara någon annan än de trodde. Detta, i kombination med att ta hand om ett litet barn, resulterade i att Jonna inte alls kände sig redo för ytterligare ett barn.

Men i en nyligen utlagd video hintade paret om att de återigen börjat tänka på att utöka familjen. Bland annat avslöjade Joakim att Jonna redan köpt barnkläder till en pojke.

– Hon har ju redan börjat köpa killkläder, alltså barnkläder till en liten kille, sägen Joakim Lundell i videon.

I en ny frågestund på Instagram avslöjar Jonna Lundell att hon och Joakim redan nu tagit ett beslut kring vilka namn deras framtida barn ska ha – och de fortsätter på samma tema som de gjorde när de namngav Lunabelle.

”Alla våra barn ska ha ett namn från släkten och ett namn från Marvel”, skriver Jonna Lundell i en story.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Fredrik Sandberg/TT

Senaste nytt