Jonna Lundells chock efter ovanliga gravidskadan: "Jag är livrädd"

Jonna Lundell berättar om att hennes bebis i magen förmodligen gjort en spricka i hennes revben.

Youtubeprofilerna Jocke och Jonna Lundell väntar sitt första barn. Men i dagarna var Jonna med om något otroligt smärtsamt, vilket hon berättar om i sin blogg.

Jocke och Jonna Lundell har under årens lopp delat med sig i sina sociala kanaler om sina svårigheter att bli gravida. Men nu väntar paret äntligen sitt första barn, en dotter som ska få namnet Lunabelle.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Men graviditeten är inte helt smärtfri för Jonna Lundells del. I dagarna berättade hon om en smärtsam incident i sin blogg, Mrs. Lundell!

“Jag stod i badrummet igår kväll och tvättade händerna och så får jag världens kick mot revbenen av bebis så jag tappar andan och det BRANN av smärta i bröstet så jag bara vek mig dubbelvikt. Jag blev livrädd då jag va själv och fick inte fram ett enda ljud eftersom att jag tappade andan och jag blev framför allt så extremt chockad.” skriver hon i bloggen.

Jonna Lundell misstänker att hon nu fått en spricka i ett revben av Lunabelles välriktade karatespark inifrån magen

“Sova den natten va ju bara att glömma då jag inte kunde vända på mig utan att flåsa av smärta. Och idag har det vart lika så. Och när jag smeker lätt med fingrarna på svullnaden under bröstet så är det helt ömt och värker…” fortsätter Jonna Lundell och berättar att hon nu är orolig att Lunabelle ska sparka igen på samma ställe.

“Ni kan ju tänka er min rädsla att hon ska sparka till på samma ställe nu när jag redan har så ont. Jag är LIVRÄDD att det ska hända igen, speciellt om jag kör bil….”

Nu delar Jonna Lundells läsare med sig av sina erfarenheter av hårda sparkar under deras graviditeter:

“Min förstfödda lyckades göra de på mig. De gör sjukt ont, försök o vila och som sagt de är hemskt om man måste sitta(ex bilen).”

“Mitt första barn sparkade konstant på samma ställe upp mot revbenen och jag hade ont flera veckor innan förlossningen och även efter i månader. Jag låg till och med inne någon vecka för dom var osäkra på om det var gallsten eller någon annat problem men dom kom fram till att det måste varit revbenen som fått sig en rejäl törn och allt runtomkring var irriterat, typ inflammerat som tog månader att läka.”

“Sonen lyckades bryta revbenet genom två sparkar på exakt samma ställe, precis efter varandra. Dom andra tre lyckades ” stuka ” två revben. Läker sjukt långsamt tyvärr. Men bara härda ut” är några av kommentarerna Jonna Lundell har fått.

Att få ett revbensbrott orsakat av bebisen under graviditeten är väldigt ovanligt, men det förekommer.

Jocke och Jonna Lundell blev ett par 2013.

Idag väntar de sitt första gemensamma barn som beräknas födas i oktober.

Det var i början av året som Jonna och Jocke visade upp glädjen när de fick reda på att de var gravida.

Jocke och Jonna gråter tillsammans efter de förstått att de är gravida. 

De har tidigare delat med sig av sina svårigheter att bli gravida.

Jonna och Joakim Lundell på Rockbjörnen 2017.

Paret Lundell på en galatillställning 2017.

Youtube-stjärnorna Joakim Lundell och Jonna Lundell i sitt hem.

Paret på Guldtuben 2017.

Vimmel från Guldtuben 2017.

LÄS OCKSÅ: De är personerna bakom Jocke och Jonna Lundell

LÄS OCKSÅ: Gravida Jonna Lundells ångest inför amningen: ”Så himla rädd”

FOTO: IBL

Senaste nytt