LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jonna Lundells chock efter Jockes miss med dottern Lunabelle

17 apr, 2020 
Joakim Lundell Jonna
Joakim Lundell förbereder ett storslaget frukostfirande för sin fru Jonna Lundell på hennes födelsedag.
När det väl är dags för den mysiga frukosten visar det sig att Jocke tabbat sig, vilket är något som Jonna snabbt lägger märke till.
Annons
Beslutet om Lunabelle – det visar Joakim och Jonna inte för tittarnaBrand logo
Beslutet om Lunabelle – det visar Joakim och Jonna inte för tittarna

Jonna Lundell och Joakim ”Jocke” Lundells liv har länge gått att följa, först via parets Youtube-kanal och nu även genom deras helt egna tv-serie Familjen Lundell, som sänds på Dplay. Paret har haft en turbulent kärleksresa som följarna kunnat hänga med på sedan start.

I oktober 2018 blev Jocke och Jonna föräldrar för första gången. Lyckan var total eftersom makarna hade kämpat med att bli gravida under flera års tid. Redan under sommaren innan dottern föddes hade paret kommit fram till vilka namn de funderade på att döpa henne till. I en video på Youtube skrev de ner sina vardera favoritnamn och vid videon slut skulle de ha valt ut varsitt namnförslag. Slutligen blev det namnen Belle och Sky som återstod och både Joakim och Jonna kände sig nöjda med namnförslagen. Men strax efter förlossningen avslöjade paret att det fullständiga namnet blev Lunabelle. 

Firandet av Jonnas födelsedag

Sedan dotterns föddes har Jocke och Jonna flitigt delat med sig av uppdateringar på sin dotter. Härom veckan bestämde de sig även för att dra igång med vloggar igen efter en paus från Youtube-kanalen.

Annons

I den senaste videon fyller Jonna år, vilket är något som Jocke och dottern självklart ska fira. Tillsammans förbereder de en festlig frukostbricka och skriver varsitt kort. Lunabelle som bara är 1,5 år, passar på att rita på kortet som ska vara från henne. Därefter beger de sig upp till Jonna som ligger sovandes i sängen.

Jockes plötsliga miss

När Jonna vaknat till och mottagit de två korten inser hon att Jocke har tabbat sig. På kortet som är från dottern har han nämligen stavat hennes namn fel.

– Du har glömt ett e, eller är det hon som har stavat fel på sitt namn?, frågar Jonna när hon ser stavningen på kortet från dottern.

– Får jag se? Oj…, svarar Jocke, innan han snabbt byter ämne och berömmer dottern som ritat i kortet helt själv.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT/Karin Törnblom/TT

Annons