TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jonna Lundells ärliga ord om rädslan: ”Känner mig förföljd”

24 jan, 2019 
AvLotta Gray
Jocke och Jonna Lundell
Jocke och Jonna Lundell fick sitt första barn Lunabelle i oktober och nu har de hunnit landa hemma i Norrköping. Men nu avslöjar Jonna paniken över att känna sig förföljd.
Annons

Den 28 oktober berättade äkta makarna och Youtube-stjärnorna Joakim, 33, och Jonna Lundell, 24, att de blivit föräldrar efter många års kamp. Deras hundratusentals fans kunde äntligen andas ut efter den långa väntan.

”Efter 5 års kamp med ofrivillig barnlöshet och många tårar och dagar man velat ge upp så har vi aldrig slutat kämpa! Idag föddes våran dotter Lunabelle”, skrev de då på sina Instagram-sidor.

Känner sig förföljd

Sedan dess har de hunnit landa hemma med Lunabelle och dagarna består av mat, sömn och gos. Men när Jonna och hennes mamma skulle besöka stan blev det jobbigt:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Idag har jag, Lunabelle och hennes mormor vart på stan och strosat omkring i massor affärer osv. Sedan jag blev en offentlig person så har jag undvikit att vara i stan då jag ofta känner mig förföljd och uttittad och det stressar ihjäl mig. Så jag har faktiskt inte vart där på ett bra tag förrän idag. Min mamma ville till två butiker som bara finns i stan och hon har socialfobi så hon ville inte åka dit heller. Så vi trotsade allt och såg till att åka dit iallafall. Vi åt, kollade i affärer och fikade. Det var mysigt att bara komma ifrån allt och bara hänga lite och så var jag tvungen att fixa lite saker till helgen, men det tar vi i ett annat inlägg.”, bloggar hon.

Annons

Och tiden innan förlossningen var tuff. Flera gånger har paret fått åka akut till sjukhus för att försäkra sig om att både Jonnas och bebisens hälsa har varit okej. Dessutom flyttade de nyligen ifrån sitt hus utanför Norrköping med anledning av den renovering som pågår.

Jonna kände att hon behövde ett lugnare ställe att bo på och valde därför att tillbringa den sista tiden innan förlossningen i Stockholm.

Nu är paret hemma i Norrköping igen och vi hoppas Jonna kan landa i att kunna visa sig offentligt igen.

FOTO: TT/Jessica Gow/Karin Törnblom

Annons