LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jonna Lundell plågas av okända sjukdomen – läkarens oro: ”Gör så ont”

09 jun, 2024 
Jonna Lundell har stött på bekymmer med sin hälsa.
På Instagram vädjar hon nu till följarna om hjälp.
– Det gör så ont!, säger hon i en video.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Youtube-profilen Jonna Lundell, 30, har i många år hållit ihop med kärleken och maken Joakim Lundell, 38. Ihop har de barnen Lunabelle och Lionel, och deras familjeliv får följarna ta del av på sociala medier.

Där brukar Jonna vara transparent med sina följare, och visar upp både de bra och mindre bra stunderna. Nyligen vände sig Jonna till sina följare för att be om hjälp och råd, då hon upplevt svårigheter med hälsan.

Jonna Lundells vädjan till följarna: ”Det gör så ont”

Det är i en video som Youtube-profilen talar ut om sitt bekymmer.

Annons

– Jag behöver eran hjälp! Ni brukar vara kloka. Jag har sån mensvärk, alltså riktig mensvärk. Jag har haft det i nästan hela mitt liv. , börjar Jonna med att säga och fortsätter därefter:

– Men det gör ont i hela ryggen, neder delen av ryggen, magen, hela rumpan, hela benen. Från naveln och neråt gör det ont! Det funkar inte med varken Ipren eller Alvedon eller något sånt där. Jag vet inte vad jag ska göra! Det gör så ont!

Instagram

Jonna Lundell om läkarbesöket: ”Jag måste kolla upp det”

En stund därefter verkar det som att Jonna fått svar från flera följare, som alla misstänker samma sak. Nämligen att Jonna har en sjukdom som kallas för Endometrios.

Annons

– Många skriver att det kan vara Endometrios, min gynekolog har misstänkt det också och jag ska kolla upp det! Men jag har ju andra problem som jag behöver kolla upp innan, säger hon och fortsätter:

– Men hon har sagt flera gånger att hon är säker på att jag har det, och att jag måste kolla upp det. Men jag vet inte om man kan göra något åt det? Ni som följt mig länge vet att det är svårt för mig att ta tag i sådana problem.

FOTO: TV4Play / Youtube

Annons