Jonna Lundell om stora hemligheten efter gravidlyckan

Jocke och Jonna Lundell

Joakim och Jonna Lundell blir snart föräldrar för andra gången.
Makarna har bestämt sig för att inte avslöja vad bebisen har för kön riktigt än men trots detta ställer följarna dagligen frågor om det.
Nu ryter Jonna ifrån på skarpen.

Makarna Joakim “Jocke” Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, har blivit kända för svenska folket genom sin omåttligt populära Youtube-kanal. Genom sina videor får följarna en inblick i parets liv tillsammans med dottern Lunabelle, 1.

De fans som inte kan få nog av Jocke och Jonna kan glädjas åt att de även har en alldeles egen realityserie som sänds på Dplay, nämligen Familjen Lundell. I ett avsnitt av denna avslöjade makarna för ett par veckor sedan att de väntar sitt andra barn.

– Det här är så jävla sjukt, jag blir helt tårögd, jag kan inte fatta, jag kan inte tro att det här är sant, sa Jonna Lundell i avsnittet.

Jocke och Jonnas andra barn

Tidigare i år tog Jocke och Jonna reda på vilket kön bebisen i magen har. De har dock bestämt sig för att inte avslöja detta för sina följare än, ett beslut de berättade om i en video på sin Youtube-kanal.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

– Vi vet vilket kön det är. Och ni kommer att få se det på Dplay för vi tycker att det är ett för fint ögonblick för att sitta och spoila här. Det är mycket känslor, en ballong som smäller, färger, säger Jocke i videon.

Jonna Lundell förklarar vidare att de har haft en så kallad ”gender reveal party”, vilket är en tillställning med syftet att avslöja bebisens kön.

 Jonna Lundell ryter ifrån rejält

Trots att Jocke och Jonna Lundell har sagt att de inte kommer att avslöja könet är det många fans som spekulerar fritt i kommentarsfälten. Så fort Jonna köper ett rosa eller blått plagg tar följarna det som en hint, vilket Jonna nu har blivit rejält trött på. På sin Instagram story vädjar hon till sina följare att sluta spekulera och fråga om bebisens kön.

Nya beskedet om framtiden

”Snälla ge er nu det börjar bli väldigt tröttsamt faktiskt”, skriver hon.

Det är efter att Jonna råkat visa en blå ballong som frågorna börjat välla in igen. Youtube-profilen berättar att detta är en present till hennes syster som också är gravid.

– Nu är ni så där irriterande igen och ska prata kön, säger Jonna Lundell och fortsätter:

– Ni kommer inte att få reda på det via att jag har en blå tofs på armen eller ett rosa skåp eller vad det nu är. Så snälla, släpp det.

FOTO: Youtube