LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jonna Lundells gravidbesked – nu avslöjar hon: ”Sista pusselbiten”

20 jun, 2024 
Joakim och Jonna Lundell har två barn tillsammans och har funderat på ett tredje barn.
Nu har Jonna slutat med preventivmedel!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Joakim "Jocke" Lundell, 38, och hustrun Jonna Lundell, 30, har byggt upp ett riktigt imperium och är några av Sveriges absolut största profiler på sociala medier.

Flera gånger i veckan släpper de videos på Youtube där man får följa med på deras roliga upptåg. I senaste vloggen var de till exempel på cirkus.

Jocke och Jonna har varit gifta sedan 2016 och bara två år senare kom dottern Lunabelle, 5, till världen. De har även sonen Lionel som fyller fyra år i sommar.

Och nu visar det sig att Jocke och Jonna är sugna på ett tredje barn!

Jonna har slutat med preventivmedel: ”Får komma när den kommer”

I podden Jocke & Jonna – Sanningen måste fram berättar Jonna att hon slutat med preventivmedel och att de gärna välkomnar ett tredje barn till familjen snart.

Annons

– Ja, alltså den får komma när den kommer, vi är inte färdiga. Nej men så vi är såhär, händer det nu så händer det, säger Jonna i podden och fortsätter:

– Alltså jag har inte haft skydd på ett bra tag. Men jag tror inte att jag har någon ägglossning. Jag hade ju inte det när vi försökte få barn innan, det kom vi fram till några år senare. Men då kom det ju igång och då blev vi ju gravida på första ägglossningen liksom. Sedan med Lionel hade jag ägglossning.

Jonna har tidigare varit öppen med att hon hade svårt att bli gravid. Hon har bland annat berättat att de hade sex i fem år utan att hon fick ägglossningen en enda gång.

Jonna Lundells slutgiltiga besked – vill ha ett tredje barn

Detta är något som Jonna återigen är inne på, därav tar hon inte preventivmedel just nu, speciellt eftersom hon är öppen för att få ett tredje barn.

Men är hon och Jocke egentligen redo för en tredje? Det svarar hon på nu:

Annons

– Ja men alltså är man det någon gång? Men alltså jag har ju alltid känt under graviditeten med Lionel att "det här är inte min sista". Men jag tror verkligen att skulle jag få en till så är det min sista pusselbit. För jag känner "ja, jag skulle kunna vara nöjd med två", men jag känner samtidigt att det är något som fattas.

Jonna berättar att hon vägt fördelar och nackdelar flera gånger, men i slutändan kommer hon ändå fram till att: ja, hon vill ha ett till barn.

– Då tänker jag också såhär "när barnen är äldre så kan jag ju faktiskt få duscha i fred", för att de större barnen kan ta bebisen då. Så jag tror på riktigt att vissa saker skulle bli värre och jobbigare medan andra saker blir lättare faktiskt, säger Jonna.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Karin Törnblom/TT

Annons