Jonna Lundell försvarar lyxköpet till dottern Lunabelle

Joakim och Jonna Lundell

Ett inlägg på Jonna Lundells Instagram har väckt starka reaktioner.
Nu väljer Youtube-profilen att försvara lyxköpet till dottern Lunabelle.
– Det var lite kul tyckte jag, skriver hon i en kommentar.

Youtube-stjärnorna Jonna Lundell, 25, och Joakim Lundell, 33, fick dottern Lunabelle i oktober förra året. I makarnas egna realityserie Familjen Lundell får tittarna en inblick i familjens vardag och de som ändå inte kan få nog av Jocke och Jonna kan glädjas åt att de är väldigt aktiva i sociala medier.

Paret har flera miljoner följare på Youtube och Instagram och trots att de har många fans som uppskattar deras uppdateringar får de även motta en hel del kritik. Något följarna ofta har delade meningar om är de stora summor pengar som Joakim och Jonna Lundell lägger på sin dotter.

I oktober la makarna upp en bild på Lunabells Instagram-konto där flickan sitter intill en påse från det italienska modehuset Gucci.

”Redan höga krav!”, skrev de intill bilden.

Flera personer uttryckte då sin oro i kommentarsfältet.

”Hon kommer fan bli svinbortskämd”, skrev en följare och fick medhåll:

”Skäm inte bort henne”.

Jonna Lundells svar efter köpet till dottern Lunabelle

I ett nytt inlägg på Instagram delar Jonna Lundell med sig av ett par accessoarer som står i dotterns rum. På bilden syns en liten handväska från det exklusiva klädföretaget Guess samt ett par glittriga skor. I bildtexten skriver Jonna:

”Älskar dessa detaljer i Lunis hylla”, följt av en emoji med hjärtögon.

Nu reagerar flera följare på att makarnas ettåriga dotter äger en märkesväska.

”Och vissa barn får inte ens mat på bordet … en Guess väska till en 1-åring … galet”, skriver en person i en kommentar, varpå Jonna Lundell svarar:

”Denna väska kostar en hundring mer än en ryggsäck från tex det populära märket Elodie – hade det varit en sån ryggsäck på bild så hade du förmodligen inte skrivit denna kommentar men bara för att det är Guess så förväntade du dig att den var svindyr. Det var lite kul tyckte jag. Lunabelle verkar jätteglad för väskan och det är det som räknas för mig”.

FOTO: Jessica Gow/TT, Karin Törnblom/TT, Instagram