Tv-profilens lägenhet förstörd – efter nästa jordbävning

20 sep, 2017 
Stylisten och tv-profilen Jonas Hallberg var en av de som drabbades av jordbävningen i Mexico tidigare i september. Då beskrev han det som den värsta jordbävningen någonsin. Men nu har det hänt igen – och efter det här skalvet är Jonas lägenhet helt förstörd.
Annons

Efter den första jordbävningen i Mexico i början av september berättade stylisten Jonas Hallberg, 46, om upplevelsen på sin Instagram. Han, maken Antonio, och hundarna Foxi och Chiquita, är bosatta i Mexiko sedan några år tillbaka och de hamnade mitt i skalvet. Han skrev att familjen tog skydd under matbordet, men förutom någon spricka i väggen och någon kruka som föll i marken, klarade sig både familjen och lägenheten undan större skador.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”HELVETE alltså, det var den värsta JORDBÄVNINGEN vi har upplevt!!”, skrev Jonas då.

Men nu har det hänt igen – och nattens jordskalv var värre än det första. Den här gången är lägenheten inte lika hel som innan. Tvärtom, deras boende har tagit mycket skada.

”HELA JÄVLA LÄGENHETEN FÖRSTÖRD!!!!”, skriver Jonas på Instagram, och fortsätter:

”BÖRJAR PLANERA FLYTTEN NU…”.

Jonas familj har nu fått ta in på hotell, och flera hus runt omkring har rasat ihop. I en video visar Jonas den förstörda lägenheten. Delar av väggen har rasat, det är sprickor i väggar och fasad, och flera saker har ramlat i golvet och gått sönder.

Annons

Foto: IBL, TV4, Instagram

Annons