Jonas Hallberg: "Victoria och Madde ser ut som två gamla tanter"

02 apr, 2015 
https://image.hant.se/cropped-hant_favicon_1-150x150.png.jpg?imageId=4943955&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Hänt
Jonas Hallberg har stenkoll på det här med styling, och han tycker inte att våra sessors stil är något att hänga i granen.
Annons

Superstylisten Jonas Hallberg, 44, har återigen tagit Sverige med storm sedan han gjorde entré i årets “Let’s dance”. Men redan i “Top Model Sverige” gjorde den dansante modeprofilen sig ett namn som frispråkig. Och när det kommer till våra prinsessor Victoria, 37, och Madeleine, 32, skräder han inte orden:

– Visst, Tina Törnqvist, kronprinsessans stylist, har gjort ett fantastiskt jobb men fortfarande kan man känna att man kollar på två gamla tanter när man ser Victoria och Madeleine, säger Jonas till Svensk Damtidning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Jonas Hallberg och pojkvännen Antonio ska flytta till Mexico. Foto: Jonas Hessman
Jonas Hallberg och pojkvännen Antonio ska flytta till Mexico. Foto: Jonas Hessman

Dock planerar inte Jonas att över jobbet som prinsessornas stylist. Han har större planer än så.

– Los Angeles är ett avslutat kapitel. Jag har blivit erbjuden ett jobb som fashion editor på Vogue México, förklarar han för Hänt Extra. Dessutom ska jag öppna ett gay bed and breakfast som ska heta La Casa Papi!

Annons

Sedan fyra år tillbaka är Jonas ihop med mexikanen Antonio Quiroz, med vilken han delar vårdnaden över chihuahuan Chiquita.

– Antonio är kock och ska börja jobba på restaurang. Vi känner oss färdiga med LA, jag har bott där så länge.

Andra läser också:

Annons