Artikeln innehåller reklamlänkar

Jonas Gardells pik mot Jenny Alversjö efter felsägningen i TV4

Det är inte alltid lätt att få allting rätt i direktsändning. När Jenny Alversjö intervjuade Jonas Gardell i Nyhetsmorgon råkade hon snubbla på orden, vilket komikern spelade vidare på.

Jenny Alversjö, 45, kom nyligen tillbaka till TV4:s Nyhetsmorgon efter sommarens semester och hennes comeback i tv-rutan har uppskattats av tv-tittarna. När hon i helgen gav sig an en fullspäckad lördag med gäster som bland annat Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, möttes hon av hurrarop i kommentarsfälten på Nyhetsmorgons sociala medier.

”Godmorgon Jenny. Härligt att se dig, du är också en proffsig programledare. Ha en skön lördag”, skrev en.

”Tittar alltid på dig duktiga finaste Jenny”, skrev en annan.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Bland gästerna fanns även komikern Jonas Gardell, 55, som kom till Nyhetsmorgon-studion för att prata om världspremiären av filmen En komikers uppväxt och Göteborgspremiären för hans hyllade show Queen of f*cking everything. När ämnet gick in på just premiären i Göteborg råkade Jenny Alversjö snubbla en aning på orden, vilket Jonas Gardell genast började spela vidare på.

– Du vill ju liksom ingjuta och väcka mod och hopp. Känner du att du har lyckats det mot Stockholmspolisen, sa Jenny Alversjö i intervjun.

Jenny insåg snabbt sitt misstag och började skratta. Det var ju inte alls meningen att säga Stockholmspolisen, utan Stockholmspubliken – och Jonas Gardell utbrast genast:

– Stockholmspolisen? Vad gulligt!

Jonas fortsatte sedan att pika Jenny Alversjö för sin felsägning genom att skoja vidare om Stockholmspolisen.

– Jo, Stockholmspolisen skrev till mig faktiskt. ”Vi på Stockholmspolisen har äntligen fått lite hopp, så vi älskar dig Jonas Bordell”, sa de faktiskt. För det är ju så jag brukar tituleras här när jag kommer, sa Jonas Gardell och hintade om ett annat tillfälle då han fått fel ord sagda om sig från en av Jenny Alversjös Nyhetsmorgon-kollegor.

Jenny Alversjö skrattade gott och skämtade om sin arbetsplats:

– Det går bra för oss på Nyhetsmorgon.

Och Jonas Gardell svarade:

– Ja, Nyhetsmorgon på TV4. Det är påläst och det är bra på många sätt faktiskt, sa han och återkom till skämtet om Stockholmspolisen:

– Jo, så Jonas Gardell har inspirerat Stockholmspolisen och nu går vi till reklam, sa han med ett skratt.

Följarnas skratt efter intervjun

På Nyhetsmorgons Instagram-konto har TV4 lagt upp klippet, vilket roar följarna ordentligt:

”Man ska vara försiktig för att säga fel i direktsändning – speciellt när man har en komiker som Jonas Gardell i studion”, skriver Nyhetsmorgon till klippet.

Och i kommentarsfältet uttrycker TV4-tittarna sin uppskattning över att få ta del av den direktsända felsägningen, som bringade skratt och glädje i Nyhetsmorgon-studion och hemma i sofforna.

”Älskar bjussigheten i detta klippet!”, skriver en.

”Hahaha underbart”, skriver en annan.

”Klockrent”, konstaterar en tredje.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!