LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Jonas Gardells oväntade besked – med maken Mark Levengood: "Otroligt konstigt"

24 mar, 2018 
Hänt
Jonas Gardell och Mark Levengood har, var för sig, blivit folkära med shower, böcker och program. Men nu ska makarna jobba ihop och göra en podcast. ”Inte alls risk för skilsmässa, som vi båda befarade”, säger Jonas Gardell.
Annons

Jonas Gardell och Mark Levengood är ett av Sveriges mest kända par. Men makarna har odlat sina karriärer var för sig. Jonas Gardell med böcker, shower, artiklar och TV-serier och Mark Levengood med programledaruppdrag bland annat.

Den enda gången deras arbetsvägar korsats tidigare är när de delade programledarskapet för Melodifestivalens final 2003.

Nu gör de ett tydligt avsteg från den linjen och lanserar den gemensamma podden Mark & Jonas podd.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En podcast som, precis som namnet antyder, handlar om upphovsmännen själva och deras liv.

”Där delar de med sig av stort och smått, roligt och allvarligt, aktuellt och hopplöst förlegat från Marks och Jonas värld och vardag”, enligt ett pressmeddelande från Norstedts förlag.

Det är otroligt konstigt att göra program med någon man varit ihop med så väldigt länge. Som att dyka djupt i det okända bland det väldigt kända. Alltså bokstavligt talat, säger Mark Levengood som träffade Jonas Gardell 1986.

Paret har alltså varit ihop i över 30 år och har två barn tillsammans. Enligt Jonas Gardell innebär det unika samarbetet dock inget hot mot relationen.

– Det var oväntat buskul att spela in första avsnittet ihop. Inte alls risk för skilsmässa, som vi båda befarade, skrattar Jonas.

Mark & Jonas första avsnitt handlar bland annat om hur sen Mark varit med att skaffa BankID och hur svårt paret haft att slänga sina VHS-band. Bild: Norstedts

Det första avsnittet av podden ligger ute nu.

Artikeln publicerades först på Allers.

Annons