LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jonas Gardells känga mot träningsprogrammet 16 weeks of hell

11 jun, 2020 
Jonas Gardells känga mot träningsprogrammet 16 weeks of hell
16 weeks of hell och Den stora hälsoresan har fått motta en hel del kritik, bland annat av komikern och skådespelaren Johan Rheborg.
Nu har även ytterligare en komiker sagt sitt om träningsformen, nämligen Jonas Gardell.
Annons
Här är alla deltagare i hälsoprogrammet 16 Weeks of Hell 2020Brand logo
Här är alla deltagare i hälsoprogrammet 16 Weeks of Hell 2020

Ett program som blivit en stor snackis våren 2020 är Dplays storsatsning Den stora hälsoresan. De kända personer som deltar i den första säsongen är Martin Melin, 53, Måns Möller, 45, Özz Nujen, 44, Martina Haag, 55, Agneta Sjödin och Anders Öfvergård, 52. Utmaningen de alla sex deltagare har antagit är träningsformen 16 weeks of hell, och är också konceptet som fått motta en hel del stark kritik.

I och med sin medverkan i programmet har kändisarna ändrat om en hel livsstil för att sedan dokumentera viktnedgång, styrka och ett förhoppningsvis en förbättrad hälsa för tittarna.

Komikern Johan Rheborg är en av de som riktat stark kritik mot programmet och träningsformen. Han gick ut med ett starkt inlägg på Instagram där han förklarade sin avsky mot allt vad programmet innefattar, då det kan leda till eventuella ätstörningar. Inlägget fick i sin tur en hel del hyllningar från kända och okända personer.

Jonas Gardells känga till 16 weeks of hell

En person som även han har en känga att ge till 16 weeks of hell är komikern och författaren Jonas Gardell, 56. Men det är inte med aggression eller besvikelse han tar upp ämnet, utan med det han kan bäst – humor.

Annons

”Efter 16 veckor av social distans eller ’16 weeks of hell’ som det tydligen heter nu för tiden, kan jag inför beach 2020 stolt visa upp min nästintill PERFEKTA kropp”, skriver Jonas Gardell på Instagram och fortsätter:

”Jag säger som underbara Josefin Nilsson: Älska mig för den jag är!”, följt av ett rött hjärta.

Följarnas stöd

Jonas Gardells inlägg stöttas till fullo av följarna som bombat med fina kommentarer.

”Klart vi älskar dej som du är, hur skulle vi annars älska dej?”, skriver en.

”Ja. Perfekt är du, Jonas Gardell. Fler som du till mänskligheten!”, fyller en annan i.

”Du är perfekt precis som du är, önskar att alla kunde tänka så om sig själva. Kroppen är bara en skal, det är det som är inuti som är viktigare”, kommenterar en tredje person.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Instagram

Annons