TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jonah Hills stora förändring – okända operationen bakom viktraset

22 okt, 2017 
Lina Arvidsson
Hollywood-stjärnan Jonah Hill har rasat i vikt – igen. Under inspelningen av nya tv-serien "Ronald" är stjärnan en skugga av sitt forna jag.
Annons

Det har hänt en del sedan stjärnskådespelaren Jonah Hill, 33, var med i succékomedin “Superbad” för tio år sedan. Redan i våras hade skådisen gått ner en hel del i vikt. Men när Jonah Hill nyligen dök upp på bild under en inspelning av hans nya Netflix-serie “Maniac” är han var anmärkningsvärt smal. Enligt en källa är orsaken bakom den stora viktnedgången att Jonah Hill genomgått en form av gastric bypass-operation, skriver Radar Online.

– Han hävdar att han äter nyttigt, men ingen går ner så mycket i vikt så snabbt utan någon form av hjälp, säger en källa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jonah Hills nära vän Leonardo DiCaprio, 42, ryktas ha hjälpt skådespelaren att gå ner i vikt. Hill har också varit en flitig besökare på gymmet.

FOTO: IBL

Annons