Jon Olsson och Janni Olsson Delérs gravidlycka

Jon Olsson och Janni Olsson Delér väntar sitt andra barn.
På Instagram delar de med sig av nyheten.
”När något är är alldeles för magiskt vill du alltid ha mer utav det”, skriver Jon.

Den före detta skidåkaren Jon Olsson och hans fru Janni Olsson Delér jobbar idag flitigt med sina sociala medier, där följarna får se deras lyxiga liv utomlands.

I fjol meddelade paret att de väntar sitt första barn tillsammans. Nyheten släpptes på Instagram, och när paret gick ut med glädjebeskedet var Janni Delér redan gravid i fjärde månaden.

”Framtida mamma och pappa. Vi är så glada och exalterade över att äntligen få berätta att vi ska ha en liten bebis i november. Det känns fortfarande ganska overkligt, men också så naturligt. Mamma och pappa kan inte vänta på att få träffa dig”, skrev Janni på Instagram när hon avslöjade nyheten.

I ett klipp på Jon Olssons Youtubekanal svarade paret sedan på frågor om graviditeten, och då pratade de bland annat om bebisen var planerad eller ej.

– Jag skulle säga att det inte var planerad, men inte oplanerat, säger hon medan Jon fyller i:

– Det var lite, låt oss se vad som händer, och sen hände det. Kanske lite snabbare än vi trodde. Men vi är väldigt glada.

I höstas kom deras son till världen, vilket de såklart glatt delade med sig av på Instagram.

”Han är äntligen här. 19/11-19. Jag hade ingen aning om att mitt hjärta hade en sådant stort hål som nu är fyllt, ord kan inte beskriva det. Alla mår bra och han är en frisk, nyfiken och glad (och väldigt trött) liten kille. Välkommen till världen min lilla kärlek, vi kan knappt vänta på att få tillbringa resten av våra liv tillsammans med dig! Vi gjorde det Jon Olsson – JAG ÄLSKAR DIG!”, skrev Janni då.

Väntar sitt andra barn

Nu väntar influencer-paret sitt andra gemensamma barn. Båda två har lagt ut samma bild, en bild på hela familjen där den lilla bebiskulan syns tydligt.

”När något är är alldeles för magiskt vill du alltid ha mer utav det. Så i april kommer Leon att bli en liten storebror och jag och Jon kommer att ha två små att kramas med, att springa efter och att upptäcka världen med. Jag kan knappt vänta tills våren för att få se vem som är där inne”, skriver Jon.

Jannis ord om gravidlyckan

Janni skriver att hon ser framemot att Leon ska få bli storebror.

”Vår familj blir större. Jag kan knappt vänta tills jag får se Leon som storebror och jag kan inte vänta för att få se vem det är som växer där inne”, skriver hon.

Hänt har sökt paret för en kommentar.

FOTO: YOUTUBE/ INSTAGRAM