Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jon Henriks ilska – ryter ifrån efter grova påhoppen: ”Mobbing”

14 apr, 2018 
Jon Henrik Fjällgren gör just nu succé i Let's dance, och igår knep han hem säsongens första tia från juryn. Men det finns annat som bekymrar honom. Efter att han blivit påhoppad ryter han nu ifrån på sociala medier.
Annons

Jon Henrik Fjällgren, 30, är en av deltagarna i årets Let’s dance på TV4. Hittills har han lyckats charma både publiken och tittarna väl, men kanske mest juryn, som vecka efter vecka gett honom högst poäng av alla. I gårdagens program var han den första för säsongen att plocka hem en tia. Annat han gjort i programmet är att visa upp sin flickvän Maret, 27, som han i månader hållit hemlig.

Succé i tv-rutan har han gjort tidigare, han slog igenom 2014 i Talang där han genom att jojka tog hem hela vinsten. Men bortsett från hans talanger så har han nu reagerat starkt på den samiska kåta i Västerbotten som Kronofogden brände ner tidigare i veckan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tycker att det är fruktansvärt, helt enkelt. Att bränna ner våran kultur, säger Jon Henrik Fjällgren till Aftonbladet.

Jon Henrik är själv same, men efter hans starka reaktion finns det folk som hävdar att han inte bör säga att det är hans kultur eftersom att han inte har ”sameblod i kroppen”, eftersom att han till en början är adopterad från Colombia.

Annons

Nu ryter Jon Henrik ifrån efter påhoppen.

Tänk vad endel människor tar sig friheten att skriva hur som helst till mig utan att de skall bli någon reaktion. Vad ska man säga till sånt här tycker ni? Jag får både ont i magen och blir enormt frustrerad på människor som tror sig ha rätten å ge sig på en annan person och tro som sagt att de inte skall såra eller få personen att börja tänka”, skriver han på sin Instagram och fortsätter:

Den här personen trampar inte bara mig på fötterna utan hon trampar på alla adopterade barn som kommit till Sverige liten som ung. De är sådant hör skit som gör att man inte vet vart man hör hemma å de är sådan här som föder mobbing. Tyvärr så kommer jag alltid vara vad jag är å stå för mina åsikter och för den jag föddes till å de kan ingen ta ifrån mig så de får andra leva med”, fortsätter han.

Bland kommentarerna backas han upp av sin följare.

”Totalt onödigt. Det hade hon också kommit på om hon hade tänkt efter lite… Försök att inte ta åt dig”, skriver en.

”Finns idioter överallt. Stå på dig för du är bra som du är. Jag är adopterad och blir arg för såna dumma kommentarer. Försök att inte bry dig men det är svårt. Kärlek till dig”, skriver en annan.

Foto: IBL

Annons