ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Jon-Henrik Fjällgren bekräftar lyckan med dottern Ella: ”Väldigt bra”

15 jun, 2023 
https://image.hant.se/BylineSimon_.png.jpg?imageId=9275156&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Lundh
Jon Henrik
Jon-Henrik har dottern Ella ihop med Maret Nystad.
Nu bekräftar han lyckan.
– Jag är där nu, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon Henrik Fjällgrens ord om mörka tiden: "En bubbla av ångest"
Jon Henrik Fjällgrens ord om mörka tiden: "En bubbla av ångest"

Jon-Henrik Fjällgren, 36, tog sig hela vägen till en fjärdeplats i finalen i Melodifestivalen i år. En tävling som han tidigare berättat om att han har gjort sitt i. Något som han också bekräftar för Hänt.

– Nu blir det inte Melodifestivalen mer för mig. Jag är dock otroligt tacksam för de chanser jag fått i den tävlingen och få ut jojken i det sammanhanget känns ju stort. Jag tror dock det kommer andra samiska artister som kommer vara med där framöver. Det finns många med stor talang.

Jon-Henrik om planerna för sommaren

Efter tävlingen har artisten haft en hektisk vår. Vilket gör att Jon-Henrik nu under sommaren väljer att ta det lite lugnare.

– Jag har haft en otroligt intensiv vår så det känns underbart med semester från musiken nu, säger han och fortsätter att berätta om sina planer för sommaren.

– Det blir lite pyssel på gården, kalvmärkning, vara med Ella och mina vänner. Sedan hoppas jag kunna köra lite motorcykel vilket är en stor frihet för mig.

Annons

Spenderar tid med dottern Ella i Norge

I dagsläget befinner sig artisten i vårt västra grannland Norge där han spenderar sin tid med dottern Ella.

– Jag är där just nu vilket känns väldigt bra. Ella växer och utvecklas hela tiden.

Jon-Henrik har tidigare berättat om i en intervju med Aftonbladet om hur lik dottern är båda sina föräldrar.

– Det är fantastiskt. Hon är väldigt lik både mig och mamman. Man ser att hon gillar att sjunga, spela och hon älskar jojk. Hon är magisk. Så fin tjej, sa han till tidningen.

Jon-Henrik om nya planerna till förmån för Börje Salming

Efter att han vilat upp sig väntar ett engagemang tillsammans andra svenska artister till förmån för ALS-forskningen där det ska genomföras sex konserter under lika många dagar runt om i Sverige. En fråga som berör honom djupt.

– Det känns viktigt såklart. Det är också en stor ära att få vara med i dessa sammanhang med så många fina människor. De gånger jag gjort något som varit kopplat till familjen Salming har varit väldigt starkt och känslofyllt, säger han och fortsätter:

Annons

– När jag jojkade under Game for Börje i Gävle märkte jag hur mycket kärlek det kan skapas mellan människor när man samtidigt är i kontakt med sina känslor. Vilket är mäktigt.

FOTO: TT

Annons