LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jon Henrik Fjällgrens tuffa tid i Stjärnornas stjärna

23 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Jon Henrik
Redan innan premiären av Stjärnornas stjärna berättade artisten Jon Henrik Fjällgren att hans flickvän kommer att stanna hemma i Norge under tävlingens gång.
Nu berättar han om tuffa tiden.
– Det är så mycket just nu, säger han.
Annons
Jon Henrik Fjällgrens dilemma med flickvännenBrand logo
Jon Henrik Fjällgrens dilemma med flickvännen

Jon Henrik Fjällgren, 32, blev känd för hela svenska folket då han med sin jojk förtrollade publiken under Melodifestivalen och sedan han för två år sedan kammade hem vinsten i Let’s dance har han blivit närmast omåttligt populär. Men det var inte allt han vann det året. Under finalen av dansprogrammet avslöjade Jon Henrik att han hittat kärleken i norska Maret Nystad, 29.

Och då artisten ställde upp i Melodifestivalen förra året var flickvännen på plats för att heja på. Men sedan dess har Maret inte synts till. Då det stod klart att Jon Henrik är en av deltagarna i årets Stjärnornas stjärna berättade han för Hänt att flickvännen inte kommer att finnas med under lördagskvällarna.

– Nej det kommer hon inte, hon har för mycket med sitt, sa Jon Henrik Fjällgren till Hänt då.

Beskedet med flickvännen

Inte heller kommer hon att komma för att hälsa på under tävlingens gång. Under en intervju i Malou efter tio berättar Jon Henrik att paret kan resa till varandra trots covid-19 – men att de väljer att avstå.

Jon Henrik och Maret Nystad
Jon Henrik och flickvännen Maret Nystad under finalen av Let’s dance.

– Jo klart vi kan men samtidigt så vill jag inte att hon ska komma hit till Stockholm där det är mycket med corona. Så hon är nog tryggare med sin familj, säger Jon Henrik och fortsätter sedan:

Annons

– Det har varit rätt ensamt. Man saknar ju hunden och man saknar henne och naturen och så där. Men allting har ett slut.

“Det är så mycket just nu”

Jon Henrik har flera gånger berättat att han med sitt deltagande i Stjärnornas stjärna är tvungen att kliva ut ur sin trygghetszon, något som inte alltid har varit helt enkelt för artisten.

– Jag vet faktiskt inte varför jag tackade ja, jag var lite tveksam först måste jag erkänna. Det kändes inte som att det var mitt forum riktigt, men sen var det några som hört mig sjunga mycket och var väldigt på mig, så jag sa  ‘okej, då kör jag väl då’. Men det är nervöst, sa Jon Henrik när Hänt träffade honom på pressträffen inför premiären.

Inför lördagens tävling lägger han nu upp flera storys på sin Instagram där han pratar om den svåra utmaningen.

– Sitter och övar, eller sitter övar, jag har varit och övat. Gick upp klockan sju och övade, nu ska jag öva igen, säger han och fortsätter:

– Jag hoppas att det här kommer at bli bra, det är så mycket just nu. Det är en tuff vecka, en tuff lördag.

FOTO: TV4/Instagram

Annons