LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jon Henrik oväntade markering mot Rickard Söderberg

11 apr, 2020 
De verkar olika – men Jon Henrik Fjällgren och Rickard Söderberg har kommit varandra riktigt nära.
– Jag fick självförtroendet och styrkan av Rickard, säger Jon Henrik i Stjärnornas stjärna.
Annons
Jon Henrik Fjällgrens dilemma med flickvännenBrand logo
Jon Henrik Fjällgrens dilemma med flickvännen

Den folkkära artisten Jon Henrik Fjällgren, 32, är aktuella som en av deltagarna i TV4:s nya säsong av Stjärnornas stjärna. Där ska han tävla mot artister somJessica Andersson, Amanda Winberg och Nano – och i direktsänd tv visa hur bra han är på att tolka olika genrer.

– Jag vet faktiskt inte varför jag tackade ja, jag var lite tveksam först måste jag erkänna. Det kändes inte som att det var mitt forum riktigt, men sen var det några som hört mig sjunga mycket och var väldigt på mig, så jag sa  ‘okej, då kör jag väl då’. Men det är nervöst, sa Jon Henrik när Hänt träffade honom på pressträffen inför premiären.

För två år sen deltog han i Let’s dance, där han till slut också stod som vinnare. Men den största vinsten det året får man anta var att han fann kärleken i norskan Maret Nystad, 29. Flickvännen har funnits vid hans sida under bland annat fjolårets Melodifestival, men under sändningarna i Stjärnornas stjärna kommer hon inte att finnas med i publiken.

– Nej det kommer hon inte, hon har för mycket med sitt, sa Jon Henrik Fjällgren till Hänt då.

Sågas för sin opera

Jon Henrik har under lördagarna oftast hyllats av juryn i Stjärnornas stjärna – men inte denna lördag. Då sågades han av jurymedlemmarna Kishti Tomita och Jan Gradvall när han sjöng Du är min hela värld av Jussi Björling.

Annons