Jon Henrik Fjällgrens stora ilska efter sabotagen

Nu ryter Jon Henrik Fjällgren ifrån.
På sin Instagram berättar artisten om sin frustation efter att ha råkat ut för sabotage.
”Detta är inte första gången någon försöker jävlas med mig”, skriver han.

Det har hänt mycket för Jon Henrik Fjällgrens, 33, del de senaste åren. Bland annat har han deltagit i Let’s dance samt Stjärnornas stjärna och han ska även bli pappa. Jon Henrik meddelade själv den glada nyheten på sin Instagram tidigare i år.

På sin Instagram är Jon Henrik ofta väldigt öppen och skriver långa inlägg om vad han tycker och känner. Flera gånger har han skrivit om gravidlyckan samt några mer seriösa funderingar kring barnets framtid. I ett känslosamt inlägg skrev Jon Henrik nyligen:

Är så sjukt trött på att en del människor tror att dom kan behandla och göra vad som helst mot mig utan konsekvenser. Fan fått nog av skit”.

”Kära barn, kära älskade du. Pappa skall göra allt för dig för att du skall få en trygg plats hör du de. Pappa skulle gå genom eld och hav för dig för att ge dig ett liv i trygghet. Jag skall göra allt i min makt för att du inte skall växa upp i det jag vuxit upp i”.

Artistens ilska efter sabotaget

Nu har Jon Henrik Fjällgren öppnat upp sig på Instagram igen. Denna gång handlar det inte om den kommande bebisen, utan en helt annan sak. Det är nämligen någon som har saboterat för honom.

”Tråkigt när man sätter upp skyltar på grund av att människor inte kan fråga först innan dom kommer in på gården och går runt hagen och börjar filma renarna så dom blir stressade . Den skylten som sattes upp på min gård där de stog (PRIVATOMRÅDE) vill jag gärna inte att någon river bort som i detta fall har hänt idag. ”

Han skriver vidare att han tror att det hela handlar om avundsjuka.

”Förstår att de finns avundsjuka på de jag försöker göra men även om jag en dag skulle bli avundsjuk på någon annan så skulle jag inte försöka förstöra för denne och absolut inte gå in på gården och riva bort saker.”

Jon Henrik Fjällgren om händelsen

Jon Henrik Fjällgren har postat en video från hagen och visar upp vad det är som har hänt.

”Detta är inte första gången någon försöker jävlas med mig sedan jag startade detta. Så ser någon något eller vet något om vilka eller vem de kan vara är jag tacksam för den informationen.”

Hänt har sökt Jon Henrik Fjällgren. 

FOTO: TT

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren stöttas efter hoppfulla beskedet

LÄS OCKSÅ: Anders Pihlblads kärleksfulla ord till Henrik Alsterdal