TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Jon Henrik Fjällgrens stora ilska – efter insikten

14 maj, 2020 
Jon Henrik Fjällgrens stora ilska efter insikten
Jon Henrik Fjällgren har gått ut till sina stora följarskara på Instagram och ifrågasatt en viss typ av beteende.
Det är med sorg och ilska han berättar att han aldrig kommer att ge upp.
”Jag finner inga ord vad jag känner utan tårar av ilska och frustration”, skriver artisten på Instagram.
Annons
Jon Henrik Fjällgrens dilemma med flickvännenBrand logo
Jon Henrik Fjällgrens dilemma med flickvännen

Artisten och jojkaren Jon Henrik Fjällgren har tittarna kunnat följa i flera år i rutan. Han har varit med i många olika tv-sammanhang, som exempelvis, Talang på TV4 och såklart Melodifestivalen.

Nu senast var han en av favoriterna i TV4:s Stjärnornas stjärna, programmet där artister tävlar i olika genrer och då utmanar sig själva musikaliskt.

I starten var det, förutom Jon Henrik, artisterna Mapei, David Lindgren, Nano, Jessica Andersson, Amanda Winberg och Nicke Borg som skulle slåss om en seger och bli Stjärnornas stjärna. När det vankades final så stod förstaplatsen mellan Jon Henrik och David Lindgren. Och vid programmets slut stod det klart att David Lindgren blev årets stjärna!

Jon Henrik Fjällgren tog förlusten väl och unnade David segern.

David Lindgren, Jon Henrik Fjällgren
FOTO: TT

Ilskan efter insikten

Efter Stjärnornas stjärna har Jon Henrik uppdaterat sina sociala kanaler flitigt, främst Instagram. Men i sin senaste post var det ingen glädje artisten kom med.

Annons

Jon Henrik inleder sitt senaste inlägg på Instagram med att berätta att det är med sorg och ilska han skriver. Texten handlar om hur artisten ställer sig frågande till män som slår kvinnor.

”Hur fan kan man slå kvinnor jag fattar inte. Vad är de som fattas inne i skallen och vad tänker man då man gör detta”, skriver Jon Henrik och undrar om personer som gör det tror att man får någon typ av respekt. Han skriver även att den respekten i så fall aldrig kommer att vinnas från honom.

Han fortsätter:

”De gör så ont och det bara brinner inuti kroppen och jag kan knappt tro att sådant kan hända. Utan kvinnan så hade vi inte varit någonting och kvinnan är den vackraste skapelsen på våran jord”.

Jon Hnerik Fjällgren
FOTO: Carolina Byrmo/TT

”Jag kommer aldrig ge upp”

Jon Henrik Fjällgren menar att han knappt finner ord för vad han känner, utan mest tårar av ilska och frustration över hur det han syftar på kan hända varje dag.

Annons

”Våldtäkter, övergrepp, misshandel ja listan kan göras lång. Jag kommer aldrig ge upp och jag kommer alltid att kämpa för dessa människor som är utsatta”, skriver Jon Henrik och sätter punkt för kvällen med:

”Och till dig älskade vän där ute säger jag. Du är aldrig ensam”.

FOTO: Carolina Byrmo/TT, Peter Wixtröm/TT

Annons