Jon Henrik Fjällgrens ord om förändringen: ”Första gången”

Jon Henrik Fjällgren står inför ett nytt kapitel i livet. Nu berättar han om framtiden och förändringen som sker i hans liv.

Den folkkära artisten Jon Henrik Fjällgren slog igenom när han gick hela vägen till Talang-finalen i TV4 – och dessutom vann. Det har gått fem år sedan dess och han har under den tiden hunnit delta i Melodifestivalen och släppt en hel del musik.

Jon Henrik har även dansat i Let’s dance, och vunnit flickvännen Maret Nystads hjärta.

Nu står han inför ett helt nytt kapitel i livet – han släpper för första gången musik på engelska. Första singeln ut The way you make me feel är en kärlekshyllning till flickvännen Maret.

Jon Henrik Fjällgren och flickvännen Maret Nystad

Jon Henrik och flickvännen Maret.

 

Och nu avslöjar Jon Henrik Fjällgren att han fortsätter hyllningsspåret. Den 14 mars kommer han nämligen att inta Scalateaterns scen och genomföra showen A celebration to Mother Earth, precis som det låter är det en hyllning till moder jord. I ett pressmeddelande beskrivs showen som trollbindande och sprakande.

Jon Henrik Fjällgren och en ren

Jon Henrik Fjällgren har bytt spår och sjunger nu på engelska.

”Som same och med rötter från det colombianska indianfolket har jag alltid haft en stark förankring till naturen. För mig är Moder Jord grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna kväll”,  säger Jon Henrik Fjällgren i ett pressmeddelande.

Jon Henrik Fjällgren om nya satsningen

Han avslöjar dessutom att den nya musiken ligger honom nära hjärtat, och att det är spännande.

”Musiken jag har på gång framöver känns väldigt speciell, som att jag nu för första gången står på egna ben på riktigt”, säger Jon Henrik Fjällgren.

För Hänt berättar Jon Henrik att showen blir den första är han kommer att framföra den nya musik.

– Ja, det stämmer. Det blir som en nystart med allt som jag har på gång framöver, säger han.

Jon Henrik om resan med kungaparet

Nyligen var Jon Henrik Fjällgren i Indien tillsammans med kungaparet som var på statsbesök.

– Det var en stor ära att få vara med dem dit. Det kändes som min musik också passade in i det format som var på deras mottagningar där. Det var första gången för mig i Indien så en stor upplevelse, att landa i Dehli och uppleva den trafiken är ganska långt från Mittådalen, skrattar han.

FOTO: TT