Jon Henrik Fjällgrens nya ord om relationen med Maret Nystad

Jon Henrik Fjällgren bryter tystnaden om kärlekskampen med flickvännen Maret Nystad

Nu ger Jon Henrik Fjällgren svar på tal huruvida relationen är med norskan Maret.
– – Hon är med sin familj i Norge, säger han till Hänt.

Den folkkära artisten Jon Henrik Fjällgren, 32, är aktuella som en av deltagarna i TV4:s nya säsong av Stjärnornas stjärna. Där ska han tävla mot artister som Jessica Andersson, Amanda Winberg och Nano – och i direktsänd tv visa hur bra han är på att tolka olika genrer.

– Jag vet faktiskt inte varför jag tackade ja, jag var lite tveksam först måste jag erkänna. Det kändes inte som att det var mitt forum riktigt, men sen var det några som hört mig sjunga mycket och var väldigt på mig, så jag sa  ‘okej, då kör jag väl då’. Men det är nervöst, sa Jon Henrik när Hänt träffade honom på pressträffen inför premiären.

För två år sen deltog han i Let’s dance, där han till slut också stod som vinnare. Men den största vinsten det året får man anta var att han fann kärleken i norskan Maret Nystad, 29. Flickvännen har funnits vid hans sida under bland annat fjolårets Melodifestival, men under sändningarna i Stjärnornas stjärna kommer hon inte att finnas med i publiken.– Nej det kommer hon inte, hon har för mycket med sitt, sa Jon Henrik Fjällgren då.Jon Henrik Fjällgrens oväntade relation till kungenLäs mer

Han berättade även då att han och Maret inte hade haft så mycket kontakt på senaste tiden.

– Det flyter på, men vi har inte haft så mycket kontakt den sista tiden, för jag har jobbat så mycket och hon har gjort sitt, så vi har den kontakten om vi kan ibland, då och då. Sen är det också bra att man får vara lite ensam ibland, och tänka lite om livet och så. Jag är en sån kille som är uppvuxen i fjällmiljö och där är det väldigt mycket att man behöver få vara lite ensam ibland.

Jon Henriks nya ord om relationen

När Hänt pratar med honom nu säger han att de fortfarande inte har så mycket kontakt.

– Hon är med sin familj i Norge medans jag fokuserar fullt ut med Stjärnornas stjärna.

Men ni är tillsammans? 
– Ja, det är vi,  säger han.
FOTO: TT