Jon Henrik Fjällgrens kärleksbeslut med flickvännen Maret

Jon Henrik Fjällgren med flickvännen Maret Nystad

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad har varit tillsammans i två år. Nu tar de nästa steg i relationen.

Jon Henrik  Fjällgren, 31, och norskan Maret Nystad, 28, avslöjade sitt förhållande i fjol. När sångaren tävlade i Let’s dance satt Maret i publiken varje fredag för att stötta och för att heja på.

Annons: Känns ditt hår vintertrött och slitet? Hårkontroll har allt du behöver. Här hittar du produkterna som reparerar, skyddar och ger ditt hår näring!

Paret träffades via gemensamma vänner när han var på besök i Norge. Han beskriver henne som öppen och klok, och säger att han har hittat sin drömkvinna.

– Hon är stark psykiskt och duktig på att stötta mig. Om jag inte orkar ta något så gör hon det åt mig, och så är hon vacker förstås. Hon har ett vackert hjärta.

Nu har de snart varit tillsammans i två år och relationen blir bara bättre och bättre.

– Man lär ju känna varandra, men man lär nog aldrig känna någon helt och hållet. Det tror jag ingen gör. Men det känns bra. Man kommer ju närmare varandra och det är väl det som är meningen, säger Jon Henrik.

Jon Henrik och Maret har flyttat ihop

De försöker att hålla sin undan storstädernas stress och går sällan på kändisfester eller event. Istället trivs de bra hemma i Härjedalen dit Maret nyligen flyttade in hos Jon Henrik.

– Maret bor hos mig, sen brukar vi pendla till Norge då och då och hälsa på hennes föräldrar, säger han.

Hittills har han endast haft sällskap av sin hund, men han tycker det är skönt att ha flickvännen nära numera.

– Det känns bra, man har ju levt ensam länge i det där huset, säger han.

Förlovning och barn dröjer

Men förlovning och barn får snällt vänta. Just nu ligger allt fokus på Melodifestivalen där han tävlar för tredje gången. Den här gången heter låten Norrsken.

– Det är en låt som handlar om hur jag har lyckats ta mig igenom det som har varit och kommit ut och lyckas gjort så mycket som jag har drömt om, trots mina motgångar. Så handlar det mycket om att människan ska känna att oavsett hur tufft det har varit i livet så går det att komma ut i det ljusa, berättar Jon Henrik.

Maret har hört låten och precis som under Let’s dance stöttar hon honom fullt ut. Att förlovning och barn dröjer är hon medveten om.

– Vi får ta dagarna som de kommer. Man vet ju aldrig vad jag hamnar på eller vad jag är med på, säger Jon Henrik och skrattar.

LÄS MER: Jon Henrik Fjällgren och flickvännen Maret Nystad stoppas

LÄS MER: Jon Henriks glädjande barnbesked med flickvännen: ”Mini-Jon”

FOTO: Ibl

AV: Hans Shimoda, Anna Shimoda, Stina Dahlgren

SENASTE NYTT!