Jon Henrik Fjällgrens familj i chock av Stjärnornas stjärna

Jon henrik Fjällgren

När Jon Henrik Fjällgrens familj satt på tv:n fick de en chock.
– De visste väl inte, säger han till Hänt.
Jon Henrik Fjällgren i Stjärnornas stjärna 2020

Jon Henrik är en av artisterna som tävlar i Stjärnornas stjärna.

I lördags fick tittarna se när artisterna i Stjärnornas stjärna tog sig an dansbandsgenren med både smäktande ballader och svängig bugg.
Tittarna fick höra allt från Jag vill vara din Margareta och Aj aj aj och det svängde rejält i studion när stjärnor tog ut svängarna tillsammans med det glada dansgänget på plats. Amanda Winberg var den som fick lämna och de som är kvar i tävlingen är Jessica Andersson, Jon Henrik Fjällgren, David Lindgren, Nano, Mapei, Nicke Borg och Elisa Lindström.
När Hänt kontaktar Jon Henrik berättar han hur det känns nu när han kommit in i det hela lite mer.
– Det känns bra, det är roligt, men det är lite annorlunda.
Känns det svårt när du inte är van vid att framträda med denna typ av musik? 
– Än så länge har allt gått bra. Sen kommer väl utmaningen framöver när det blir mer och mer text att lära sig, säger han.

Familjens chock

Han berättar vidare att just texten är något han oroat sig över då han är rädd att tappa bort sig.
– Speciellt nu när vi alla sitter i green room och hör alla andra bidrag, då är det lätt att börja fokusera på deras texter istället. Det är skillnad från mello, då sitter man inte där och hör på de andra artisterna, det är lätt att tappa fokus, säger han.
Han kunde inte ha något stöd i publiken i lördags då programmet valt att köra utan publik på grund av coronaviruset. Men hans familj tittade på programmet på tv och fick nästintill en chock – de hade knappt hört Jon Henrik sjunga annat än jojk innan.
– De tittade och tyckte att det var jäkligt bra, de visste väl inte att jag var så bra på den nivån, säger han och fortsätter:
– De tyckte att det var jättebra.
FOTO: TT

Senaste nytt