LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jon Henrik Fjällgrens besked efter kampen i Stjärnornas stjärna

06 maj, 2020 
Jon Henrik Fjällgrens nya glädjebesked – efter kampen i kulisserna Stjärnornas stjärna
Jon Henrik Fjällgren och David Lindgren möttes i finalen av Stjärnornas stjärna, och slutligen var det David som kammade hem vinsten.
Men Jon Henrik hänger inte läpp för det. Nu delar han med sig av ett glädjande besked.
Annons
Jon Henrik Fjällgrens dilemma med flickvännenBrand logo
Jon Henrik Fjällgrens dilemma med flickvännen

Jon Henrik Fjällgren har vi kunnat se i flera tv-sammanhang, och nu senaste såg vi honom i TV4:s Stjärnornas stjärna. I programmet tävlar artister i olika genrer, där de utmanar sig rejält musikaliskt. Förutom Jon Henrik såg vi även bland annat David Lindgren, Jessica Andersson, Amanda Winberg och Nicke Borg slåss om en seger.

I lördags var det final, där Jon Henrik Fjällgren och David Lindgren kämpade om att kamma hem vinsten. Vid programmets slut stod det klart att David Lindgren stod som vinnare. Men Jon Henrik hängde inte läpp för det.

– Han är en fantastisk människa. Och nu fick han äntligen chansen att visa hur duktig han är. Att han vinner tycker jag är det bästa som har hänt, sa Jon Henrik Fjällgren till Aftonbladet efter finalen.

För tidningen avslöjar han också hur han hyllade vännen och motståndaren Dvid Lindgren efter vinsten. Han fick en jojk tillägnad honom.

– Som en ärogrej, för att jag är tacksam över att ha fått stå emot honom och att vi har kommit nära varandra och blivit vänner, förklarade Jon Henrik.

Annons

Jon Henriks förändring efter TV4-programmet

Nog gjorde Jon Henrik succé i Stjärnornas stjärna, och tittarna tvivlar nog inte en sekund på att han trivdes på scenen i programmet. Men Jon Henrik verkar inte deppig över att programmet nu är över, för trots allt det roliga som programmet gett så har det funnits en hemlängtan.

På Instagram har han nu delat med sig en ett videoklipp där vi bland annat kan se Jon Henrik själv som håller om sin hund. Vidare i klippet har han filmat fjället – han är hemma nu efter flera veckor i Stockholm!

Min älskade vän. Har hört hur fjället kallat på mig å nu är jag hemma”, skriver han i inlägget.

Han följare skickar många fina och varma hälsningar i kommentarsfältet.

Härligt å va hemma. Du har förgyllt våra lördagskvällar”, skriver en, och en annan hälsar:

Du är fantastiskt genuin person som ger energi och sprider glädje. Fortsätt”.

FOTO: TT, Tv4

Annons