TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jon Henrik Fjällgrens ärliga ord om graviditeten

20 jul, 2020 
Artisten Jon Henrik Fjällgren ska bli pappa.
Nu berättar han om sin stora oro.
”Jag är rädd”, skriver han på Instagram.
Annons

[YouPlaySinglePlayer video=”517,355,331670″ ap mute
Jon Henrik Fjällgren, 33, slog igenom från ingenstans när han gick och vann Talang 2014. Sedan dess har han även nått framgångar i Let’s dance, Melodifestivalen och nu senast i vårens Stjärnornas stjärna, där han slutade på en hedrande andraplats.

Även på kärleksfronten har det gått bra.

Det var i samband med Let’s dance 2018 som han avslöjade att han hade en speciell person i sitt liv. I det här fallet i Maret Nystad, 29. Under säsongen var hon ofta på plats i studion för att stötta sin kärlek.

När Jon Henrik skulle delta i årets Stjärnornas stjärna lyste hon dock med sin frånvaro. Många undrade varför, men det dröjde tills i slutet av juni då vi fick svar.

Maret väntar nämligen barn!

Jon Henrik meddelade själv den glada nyheten på sin Instagram. I en öppenhjärtig intervju med Hänt förklarade senare artisten att det inte kändes helt aktuellt att låta Maret resa ner till Stockholm med tanke på coronapandemin.

Annons

– Sen var ju hon gravid och då känns det kanske inte som en jättebra idé att ta med henne till Stockholm. Går det att undvika så känns det bra, förklarade han i en exklusiv intervju med Hänt Plus.

Han har berättat att han ser framemot att bli pappa och hoppas att han blir en bra sådan.

Jon Henrik Fjällgrens oro efter familjelyckan

Men även om gravidbeskedet är förknippat med lycka finns det saker han oroar sig för. På sin Instagram har han i ett känslosamt inlägg valt att dela med sig av den.

Är så sjukt trött på att en del människor tror att dom kan behandla och göra vad som helst mot mig utan konsekvenser. Fan fått nog av skit”.

Han vänder sig sedan till sitt ofödda barn:

”Kära barn, kära älskade du. Pappa skall göra allt för dig för att du skall få en trygg plats hör du de. Pappa skulle gå genom eld och hav för dig för att ge dig ett liv i trygghet. Jag skall göra allt i min makt för att du inte skall växa upp i det jag vuxit upp i”, skriver Jon Henrik och fortsätter:

”Jag är rädd, jag är orolig för att du skall bli mobbad som jag och utsatt som jag, det kan jag inte ljuga om, men jag vet att du har ett hjärta som är lika starkt som din mor och far och du är en krigare precis som jag. Tänk att man kan oroa sig för saker på grund av allt jag upplever och har upplevt. Jag älskar dig och kommer förevigt att hålla din hand den hand som jag själv sökte som barn”.

FOTO: TT

Annons