Jon Henrik Fjällgren stöttas efter hoppfulla beskedet

Jon Henrik Fjällgren har den senaste tiden delat med sig av texter på Instagram som tyder på att han haft det lite tufft.
Men nu verkar det blir ändring på det!
Artisten har nu publicerat ett hoppfullt inlägg om framtiden, och vid sin finns fansen och stöttar.

Jon Henrik Fjällgren, är 33, artisten som blivit en stjärna i alla dess former och sammanhang. Allt började med att han slog igenom i Talang år 2015, och efter det har tittarna kunnat se honom lite överallt – bland annat MelodifestivalenLet’s dance och nu senast Stjärnornas stjärna.

JHF Community

För en tid sedan delade Jon Henrik med sig av ett känslosamt inlägg på Instagram. Han visade stor ilska mot våld mot kvinnor, något som han senare valde att agera mot. Ja, Jon Henrik tog helt enkelt saken i egna händer och startade en ideell förening till för att stötta utsatta kvinnor.

Föreningen heter JHF Community och ska på individnivå stötta kvinnor som utsatts för våld och/eller övergrepp.

”Jag har under en längre tid fått se och höra sådana kraftfulla berättelser av kvinnor som fått sina liv gå i spillror genom hot, våld och övergrepp”, har John Henrik tidigare skrivit och förklarar att detta är anledningen till att han nu startat föreningen.

Jon Hnerik Fjällgren

FOTO: Carolina Byrmo/TT

”Hoppas det här blir bra”

Jon Henrik Fjällgren verkar under sin resa ha stött på en del vägbulor, i alla fall den senaste tiden, något som fått honom upprörd.

Men allt kan ta vändning, och nu även för Jon Henrik som i dagarna har publicerat hoppfulla ord om framtiden på Instagram.

”Hoppas de här blir bra nu då”, skriver Jon Henrik intill sin bild på Instagram där han snickrar.

Jon Henrik snickrar

FOTO: Instagram

Följarnas stöd till Jon Henrik

Att Jon Henrik har stöd från sina fans i mycket av det han gör är ingen nyhet. Och såklart är inte annorlunda gällande snickeriet.

”Handyman”, skriver en.

”Ja, det får vi hoppas på”, fyller en annan i.

”Ser görbra ut”, kommenterar en tredje person.

Frågan är ju vad snickrandet ska leda till, något som en fjärde person undrar i kommentarsfältet till bilden:

”Vad ska de bli?”

Frågan står dock fortfarande obesvarad från John Henriks håll. Vad alla dessa plankor ska skapa får helt enkelt framtiden utvisa!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Henrik Montgomery/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!