Jon Henrik Fjällgren bryter tystnaden om tuffa kampen

Jon Henrik Fjällgren bryter tystnaden om tuffa kampen

Artisten Jon Henrik Fjällgren har det inte så lätt.
Nu talar han ut om svåra tiden på Instagram.
”När ska jag få ro i själen”, undrar Jon Henrik.
Slå på ljud

Jon Henrik Fjällgren är en färgstark artist som synts till i flera olika tv-sammanhang. Han slog först igenom i Talang år 2015, sen har det burit av till MelodifestivalenLet’s dance och Stjärnornas stjärna.

Ja, artisten är otroligt folkkär och har över 42 000 följare på Instagram.

Jon Hnerik Fjällgren

FOTO: Carolina Byrmo/TT

”Ni ska veta”

Artisten har den senaste tiden använt sina sociala kanaler för att ryta ifrån. Något som han passat på att göra ännu en gång, och denna gång med all kraft!

”Ni ska veta att jag befinner mig i en ständig kamp och jag försöker att hålla ihop och vara stark för mig och sambon men också mitt kommande barn”, skriver Jon Henrik till sina följare på Instagram. Han berättar vidare att han tycker det är svårt att hålla tyst och inte säga vad han tycker och tänker om saker och ting.

Jon Henrik vill gärna berätta vad aggressionen handlar om, men att han samtidigt inte vill säga hur komplicerat hans liv är.

”Det finns människor som kommer och har alltid försökt att få bort mina drömmar och ständigt hittar på saker för att få mig att falla och bara ge upp”, skriver artisten på Instagram och fortsätter:

”Det finns människor som är så fruktansvärt trångsynta och maktgalna så de kan stort sätt göra vad som helst för att få mig bort”.

Jon Henrik Instagram

FOTO: Instagram

Passar på att klargöra

Jon Henrik börjar tröttna på detta nu, och menar på att bubblan kan komma att spricka när som helst.

”Jag skiter i vad som kommer ut offentligt och inte. Detta är mitt liv det handlar om och framtid och den ständiga kampen jag har haft i hela mitt förbannade liv”, skriver han på Instagram och fortsätter undrande:

”När ska jag få ro i själen och börja kunna vara stolt över den jag är och hur jag lyckas tagit mig igenom detta?!”

Jon Henrik berättar för följarna att han hjälpt många personer under sitt liv, och då samtidigt struntat i sig själv och sitt välmående. Artisten avslutar med att klargöra en gång för alla att han faktiskt inte har det så lätt.

”Det är långt ifrån bra och jag vet att blir det inte ett stopp på detta så kommer heller inte artisten som ni ser på tv mera att orka vara den som sjunger och spelar och hjälper människor. Nu får de vara nog!!!”

Hoppas att det löser sig för Jon Henrik!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!