TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jon Henrik Fjällgren om kärlekskampen med flickvännen Maret

05 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Jon Henrik Fjällgren bryter tystnaden om kärlekskampen med flickvännen Maret Nystad
Artisten Jon Henrik Fjällgren delar nu öppet med sig om den tuffa tid som han och flickvännen Maret Nystad gått igenom och beskriver samtidigt lyckan över att de klarat sig genom allt tillsammans.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Jon Henrik Fjällgren, 32, slog igenom i TV4-programmet Talang, där han tog hem hela tävlingen med sin förtrollande jojk. Efter det har Jon Henrik nått framgång efter framgång i sin karriär. Bland annat har vi sett honom i Melodifestivalen, där han tävlade så sent som i våras med låten Norrsken. Vi har också sett honom i TV4:s populära dansprogram Let’s dance, där han kammade hem vinsten ihop med sin danspartner Katja Luján Engelholm, 28.

Under både Let’s dance och Melodifestivalen har Jon Henrik Fjällgren fått stöd från flickvännen Maret Nystad, 28. När han i årets Melodifestival skulle kliva upp på scenen inför miljonpublik gav hon Jon Henrik ett råd, som fick honom att ta sig till finalen i tävlingen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon sa tänk på vem du är. Det tog jag med mig. Det gör jag alltid, men det betydde extra mycket den här gången, berättade Jon Henrik Fjällgren för Hänt i februari.

– Man lär ju känna varandra, men man lär nog aldrig känna någon helt och hållet. Det tror jag ingen gör. Men det känns bra. Man kommer ju närmare varandra och det är väl det som är meningen, sa Jon Henrik Fjällgren då.

Annons

Jon Henriks kärleksförklaring till Maret

Och än spirar kärleken mellan dem. I ett nytt inlägg på Instagram vill nu Jon Henrik Fjällgren lyfta flickvännen och beskriva hur mycket hon betyder för honom.

”Jag känner att jag måste skriva och hylla den bästa människan i världen och de är min fina sambo och bästa vän. Jag vet inte hur jag skall börja och inte heller hur jag skall sluta för det som är i mitt hjärta är oändligt”, skriver Jon Henrik i inlägget.

Han fortsätter:

”Jag är så stolt över dig och så glad att jag funnit dig i mitt liv. Jag tycker du är så jävla tuff som kom ner till mitt hem för att stanna och du är så jäkla stark som klarat tackla alla motgångar som kommit på våran väg och du har alltid stöttat mig i mina val oavsett vad de kunnat vara”.

Tuffa motgångar i relationen

Jon Henrik förklarar vidare att tiden tillsammans inte har varit helt lätt. I Instagram-inlägget skriver han att de har fått kämpa hårt för sin kärlek, då flera uttryckt sitt missnöje över deras relation.

Annons

”De finns människor som ser dig som ett hot och de finns människor som ser ner på dig men du skall veta att för mig och för många andra så är du en helt underbar människa och du är en person som många hade behövt i sitt liv. Ibland så önskar jag att de som sårar bara kunde sluta och att människor som vill att vårat förhållande skall ta slut bara kunde sköta sitt egna liv och sluta lägga sig i vårt”, skriver Jon Henrik.

Artisten beskriver hur personer försökt sära på paret och att det har tärt på förhållandet, något han känner sig ledsen över.

”Min dröm var att du skulle känna dig välkomnad och trygg hos mig och älskad för den människan du är och de gör så ont inom mig att det har blivit som de har blivit. Vi brukar säga du och jag mot välden och ibland så känns de verkligen så. De finns som sagt så mycket jag vill säga om denna människa och jag kan ärligt säga att du Maret räddade mitt liv och jag kommer vara evigt tacksam över detta”, skriver han.

Avslutningsvis ger han besked om att han inte tänker låta någon rucka på den kärlek han känner för Maret.

”Oavsett vad andra tycker och tänker om dig så vet dom inte ett skit och du är och förblir min bästa vän och ängel som kom till mig då allt bara föll”.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons