Johnny Depp tog paus från "Pirates"-inspelningen – för att besöka svårt sjuka barn

Johnny Depp tog paus från "Pirates"-inspelningen – för att besöka svårt sjuka barn

Som om vi inte redan älskade Johnny Depp nog redan. Hans senaste gärning, där han spred glädje på ett barnsjukhus i Australien i stället för att jobba, får det att hugga till lite i hjärtat.

Han har tidigare skänkt två miljoner dollar till ett barnsjukhus i London och stödjer flera välgörenhetsorganisation – nu visar Johnny Depp, 52, varför han är en av Hollywoods mest underbara skådisar igen.

Johnny Depp befinner sig för närvarande i Australien för att spela in den nya filmen “Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales” – men valde att under tisdagen ta ledigt från inspelningen för att besöka barnsjukhuset Lady Cilento Children’s Hospital i Brisbane. Och inte bara som Johnny Depp, utan som sin älskade karaktär Jack Sparrow.

Tv-programmet “Juiced TV”, som görs av barnen på sjukhuset, följde Johnny Depps vandring genom korridorerna och barnens glädje visste inga gränser.

Barnen, som annars har det svårt, fick ett välbehövligt avbrott i sin vardag när en av deras favoritkaraktärer uppenbarade sig.

Johnny Depp har gjort tradition i att då och då besöka barnsjukhus och har enligt E! News ofta Jack Sparrow-dräkten med sig på sina jobbresor.

– Han gick från rum till rum för att träffa alla barn – även de som inte själva kunde komma ur sängen, berättar Rachel Bennet, som har sin sjuårige son Max på sjukhuset, för ABC News Australia.

En sann hjälte, indeed.

https://www.youtube.com/watch?v=9ZlpK3Rw7KI

Andra läser också:

Petra Marklund och fästmannen har köpt lyxvilla för 12 miljoner: ”De planerar att bli föräldrar”

Här är den hemska sanningen – så skriver vanliga svenska killar till tjejer på nätet

Ashton Kutcher och Mila Kunis gifte sig i största hemlighet

 

FRÅN FÖRSTASIDAN